keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Nyt kyllä yllätti!

Huhhuh mikä tunti takana!
Cendan luo mennessä ärsytti, viime kerralla se oli ollut tosi laiska ja muutenki ei ollu kovin hyvä fiilis. 
Hei hei, huonosti valoittuneet, tervetuloa laatu!

No alkuraveissa poni pääsi yllättämään. Se melkein juoksi alta. Kun sain pidätysten kautta vähän rauhoitettua ja nostettua Cendan askelta, niin johan lähti sujumaan. Poni ihan miellytti. :)(Veikkaan että mulla tulee menemään tän tamman kanssa kyllä monta kertaa hermot :D) 

Tehtiin ravissa loivaa kiemurauraa ja mä yritin saada asetuksi kuntoon. 

Tässä alhaalla on kaksi kuvaa jossa mietin, että mitäköhän mä yritän tehdä..?
Kädet on ainakin ylhäällä kun ennen niistä valitettiin :D
Hmm. Ongelmat: tuntuma, askel ja kädet..? Ja missäs kohtaa sen jalustimen pitääkää olla? 
Cendalla on älyttömän kiva ravi keventää! Tosi ylöspäin menevä, mutta pehmeä keventää. Alas istuessa se kyllä pompottaa vähän, mutta askel ei laahaa tmv. Se on aika kiva! :)

Sitten käveltiin hetki ja mä olin iha kuolla kuumuuteen ja kastunut sateesta.

Sitten ohjat takasin käteen ja nostettii aluksi oikeassa kierroksessa oikea laukka ja tehtiin loivia kiemuauria eli tuli vähän vastalaukkaa! Cenda meni hyvin ja jaksoin/sain vihdoinkin ylläpidettyä laukan.


Ja samaa toiseen suuntaan. Cenda on tosi pyöree niin näytän aika pienelle :D no en sentään yhtä pienelle kun Toppenin selässä. :DDD
Tässä tulee juuri vastalaukka kaarretta.

Sitten meillä oli rata pituussuuntaan leikkaa diagonaalilla seitsemän maapuomia joita tuliin, niin että ensimmäinen puomi ravissa ja heti toiselle laukkaa!

 Sitten tehtiin niin että jos lähdit vasempaan kierrokseen olevasta jonosta, käännyit puomi linjan jälkeen oikeaan kierrokseen jonoon ja siitä taas puomien jälkeen vasemmalle jonoon, niin että molemmissa jonoissa oli koko aika 3 ja 3.
Alettiin myös nostamaan aina loppupäässä oleva puomi pidikkeille aina kierros kerrallaan ja aina kun oli tullut toiseen jonoon. Ja aina ravissa ensimmäinen puomi muut laukassa. Loppujen lopuksi kannakkeilla oli kuusi puomia ja yksi maapuomi (puomi-este-este-este-este-este-este) ja koska kyseessä oli jumppis niin meillä ei tullut askelia väliin vaan puomi-hyppy-hyppy-hyppy jne.
Nämä kaksi kuvaa otettu alkupäässä jolloin ei oltu nostettu kun tuo viimeinen (open ois pitäny nostaa toinen puomi kannattimille jo kun tultiin ekan kerran jonoihin, mut se unohti :D) ja tosiaan esteet oli 40cm vaikka näyttää pienemmille, mutta tarkistin ihan itse niistä mitoista jotka tolpissa on.
Hieno Cenda! Huomenna palaillaan hoitopäivä kuulumisissa Netan kanssa. :) 

Kerrankin valottuneita kuvia! Mitäs piditte? :)

3 kommenttia:

  1. Kävin joku vuosi sitte kokeilemassa Kaarelaa ja sain tunnille Cendan.. Se oli ihan sairaan laiska, yritti kiertää kaikki kulmat kaukaa, ei halunnu millään nostaa laukkaa, kyllä sieltä sitte lopulta pari askelta nousi... ;D

    VastaaPoista
  2. Okei :D Haha se menee välil jees välil ei. Tosi vaihteleva. Välillä se on liian reipas ja kuin lnetoon lähössä ja välillä hitaampi kun kilpikonna :D Et tainnut sitten aloittaa tällä tallilla... :D

    VastaaPoista
  3. Okei :D Haha se menee välil jees välil ei. Tosi vaihteleva. Välillä se on liian reipas ja kuin lnetoon lähössä ja välillä hitaampi kun kilpikonna :D Et tainnut sitten aloittaa tällä tallilla... :D

    VastaaPoista