keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Netan riehumiset

Jos jotain epäselvää tai jotain jota haluat kysyä, niin nyt on oikea aika ja ihan viimeisiä päiviä mahdollista kysyä kysymys vaikka tähän postaukseen!


Hyvää huhtikuun ensimmäistä päivää eli aprillipäivää! 

Maanantain oli ihan normaali tallipäivä, tosin lumiräntää satoi 10cm... No hevosilta on jo otettu kahdet hokit ja tilsakumit pois, joten jäljellä oli neljästä hokista vain kaksi ja sinä päivänää ratsastavilla oli tallitunti eli teoriaa ja Nettaakaan ei voinut mennä taluttelemaan ellei halunnut 10cm korkkareita...

Tiistainakin oli meillä oli tallitunti ja suunniteltiin esteratoja mitä hypätään tunneilla. Tällä viikolla olisi pitänyt olla aiheena keskiaskellajit, mutta minkäs teet kun takatalvi yllättää. Ensi viikolla ratsastetaan uusintarataa ja kahden viikon päästä olevalla tunnilla mennä rallittelemaan pellolle jos pohja ja sää suosii. 

Tänään oli tavallinen hoitopäivä, mutta kuten arvata saattaa kävi mulle köpelösti kun lähdin Nettaa kentälle taluttelemaan aprillipäivän ja Netan kahden vapaapäivän jälkeen.
 Ensimmäiset 5-10min poni oli rauhassa ja katseli ympärilleen kävellessä kentällä. Sitten kulmassa se sai ihme kohtauksen ja alkoi pukitella ja pomppia joka ilmansuuntaan! No se ei meinannut millään rauhoittua ja itsekin menin vähän "paniikkiin". Järkevintä ei tietysti olisi ollut lähteä talliin, mutta hätäpäissäni sen päätöksen tein ja se riekkui ja riehui koko matkan tallin eteen asti, jossa rauhoittui. Kerroin sitten tietysti asiasta tallin henkilökunnalle.
Tässä neljä eri ratsukkoa suorittavat ravissa sulkua, aika hauska kuva ainakin musta. Esimmäisessä Charlotte ja Valegro, sitten Adelinde ja Parzival, sitten Totilas ja joku vielä... 

Cenda ja surkea kuva

Riko chillailee

Netta laamanen


15min aiemmin olin tallustellut kentälle jossa tajusin, että Netalla ei ole suojia ja Netta kipitti kauheaa vauhtia takaisin tallill, suojat jalkaan ja takaisin kävelemään, onneksi laitoin suojat sillä Netta piti huolen, että olin varmasti kurassa ja märkä. Mulla on kolme pääsyytä miksi se teki noin.

1. Säikähti, voi olla että se vain säikähti jotain.
2. Ylimääräistä energiaa 2 vapaapäivän jälkeen. Tähän uskon eniten!
3. Ihan vain pelleilyä 
4. Yksin kentällä, (olen taluttanut sitä monta kertaa aikaisemminkin yksin ja se on ollut ihan rento)
Nam nam! valkosuklaa-salmiakki <3

Onko teitä jo huijattu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti