tiistai 13. tammikuuta 2015

No niin!

Täällä sitä taas ollaan ja blogger on taas avattu. En ole sen suuremmin nyt pohtinut blogia, kun koulut alkoi viimeviikolla. Mulla on muutamia puhelinkuvia tähän postaukseen joten niillä mennään! ;)

Mulla on tällä viikolla matikan koe ja ensi parin viikon päästä äikän koe. Eli arkirytmiin on palailtu! Olen vaan selannut postauksia bloglovinista ja päivittänyt instagramia ja sieltä voi muutenkin käydä mua seurailemassa hevoskuvien merkeissä @liisa_johanna 
Köksässä mustikkamuffinsseja  :)
Lauantai työpäivä ja köksää


No täällä on säät vaihdellut, million luistellaan kaikki matkat, 
liukasta kun luistinradalla!
kun on niin liukasta, palellaan puolestaan kylmästä tai lunta on maassa. Mulla on teille vielä ulkomaanreissustakin postaus kirjoitettavana, mutta nyt laitan teidät ajan tasalle. :)

Viikonloppuna kaverini oli yötä ja otettiin hiukan kuvia! ;)

Eilen käytiin Prismassa ostamassa topparatsastushousut ja kolmisormihanskat, merkkejä en tiedä. Housujen hinta pyöri about 50€ ja hanskat 10€ (ei mitään hajua :D) .

Tänään sitten oli oma tunti, jonka menin taas Rikolla. Aiheena oli puomit joita meillä ei ollut kun kaksi toisen pitkän sivun sisäpuolella. Ravissa pidennettiin ja lyhennettiin askelta, sama laukassa. Laukka sujui jo paremmin kun viimeviikolla ja ravi oli aika kiva säädettävä. Laukassakin tosiaan pidennettiin ja lyhennettiin ja käänneltiin välillä pääty-ympyröille. 
Sitten alettiin tulemaan niitä kahta puomia yksitellen ja katsottiin mikä on peruslaukan laukka-askel määrä. Rikolla se oli 6. Sitten vasemmassa kirroksessa pidennettiin askelta ja tultiin Rikon tapauksessa viidellä ja oikeassa kierroksessa sitten puolestaan lyhennettiin askelta ja siinä jouduin Rikon kanssa "tappelemaan" että se laukkaa kaarteessa, kun käännän puomeille, mutta se ei ampaise eteen vaan pidän kontrollin ja välillä nypin sen 7 sinne, kun tuli välillä 6 tai 6 1/2. 

Tunti meni tosi hyvin ja Riko oli jees ja laukka on nyt se johon me keskitytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti