torstai 1. tammikuuta 2015

Kulunut vuosi 2014 HUOM! JOS EI KOKO TEKSTI VÄLTTÄMÄTTÄ KIINNOSTA SELAA POSTAUKSEN LOPPUUN JA LUE TARKASTI!

Viimeistä päivää mennään ja niinkuin monet bloggaajat, myös minä haluan muistella kulunutta vuotta! Tämä on ollut hirmu hyvä vuosi ja kaikki on mennyt hyvin miyä nyt syksyllä ahdettitin arki takaisin ja olin melko väynyt tunneilla ja valmennuksessa, eiköhän nyt keväällä asiat helpota! :) Elämä ei aina hymyile, mutta nyt kaikki on kääntymässä hyvin, vaikka ihan hyvinhän mulla oli syksylläkin. Katse vain eteenpäin ja mennään kohti tulevaa!

TALVI 2014:

TAMMIKUU
Tammikuussa alkoi taas ratsastukset ja vuosi 2014. Mentiin ihan sieän perustehtäviä ja hain talent-valmennukseem, jonne pääsinkin sisään ja aloitin käymään tammikuun lopussa valmennuksissa Unilla. Sileällä mentiin valmennuksissakin ja onnistuttiin hyvin! :) Mulla oli tosi huono ryhti, olin jäykkä ja en tajunnut muuta kuin että poni nostaa ravin, laukan tai ihan vain kävelee niin se riittää eikä sitten tartte tehdä muuta kuin ohjailla.

HELMIKUU
Helmikuun alussa meillä tuli Nasun kanssa vuosi täyteen ja alettiin hyppäilemään omalla tunnilla, mutta valmennuksessa jatkettiin sileällä yhä Uni ratsuna. Luntakin oli muistaakseni! Asetin keväälle ratsastuksen tavoitteet ja menin ensimmäistä kertaa Ruutilla ja hypättiin.

KEVÄT:

MAALISKUU
Korjailtiin vieläkin mun istuntaa, mutta tulosta ei meinannut tulla. En postaillut paljoa, mutta mitään kummempaa ei oikein tapahtunutkaan.

HUHTIKUU
Valkkaratsuksi siirtyi Spirit ja mentii puomeja ja kavaletteja. Omalla tunnilla menin Masilla sileällä ja alettiin hyppäilemäänkin ja menin esteet myös Spiritillä.

TOUKOKUU
Hypättiin vieläkin valkussa ja omala tunnilla ja tipuin Spiritiltä valkassa. Ja tipuin sitä ennen Spiritiltä omalla tunnilla ilmansatulaa. Muuten meni ihan jees, mutta siihen mennessä oli mennyt paremminkin. 

KESÄ:

KESÄKUU
Koulu loppuu ja menin ekalle kesäleirille sinä vuonna! Opin paljon ratsastuksesta, sekä hyppäsin korkeimman esteeni ja tein paljon myös sileän hommia leirillä ihan ansiokkaasti. Omalla tunnilla hiki virtasi ja en meinannut jaksaa kunnolla ratsastaa.

HEINÄKUU
Menin leirille kesä-heinäkuun vaihteessa ja leiri oli ihan paras! Taas vanhassa seurassa ja muutama uusi ihminenkin liittyi meidän porukkaan. Mökkeilin ja uin! <3

ELOKUU
Menin ekat kisani, tunnit alkoi ja menin ekan tunnin Nasulla. Hommat luisti ihan jees ja koulukin alkoi. Säät huiteli siltikin vielä ihan helteissä! Valkassa menin Masilla

SYKSY:

SYYSKUU
Aloin oppia ratsastamaan hevosta kunnolla, mutta en kuitenkaan kunnolla. :D Ratsastus valkassa oli yhtä tappelua Masin kanssa. Ryhti oli oikea, kädet piti muistaa kantaa ja leuka ylhäällä myös.

LOKAKUU
Valkkaan sain Hemulin. Valkassa meni ihan jees ja oli myös iki ihana Helsinki Horse Show, tälläkertaa vanhalla jäähallilla.

MARRASKUU
Sain Masin toiseksi hoitsukseni maanantaille, synkkyys tuli ja ei meinannut oikein jaksaa luntakaan ei ollut... Tai no oli ja suli. Ensimmäinen adventti oli marraskuun viimeisenä päivänä. Menin myös Pötikällä pitkästä aikaa muutaman kerran.

TALVI:

JOULUKUU
Blogissa alkoi joulukalenteri ja menin kisat Nasulla, sekä ratsastin ensimmösitä kertaa uudessa ratsastuskoulussani kokeilutunnilla. Tallin vaihto siis varmistui. Kävin myös ratsastamassa Toppenin! <3 Joulukuu oli onnistunut kuukausi!


TOIVOTAN KAIKILLE ONNELLISTA JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2015!

Blogin tilastoja:

Vuonna 2014 blogia katsottiin 12 553 kertaa.
Viikon blogihaaste! postausta luettiin 430 kertaa ja julkaisin sen 6.8.14 alla linkki:
http://laikkuponitjaliisa.blogspot.com/2014/08/viikon-blogihaaste.html

Sivun katselut käyttöjärjestelmittäin:
TOP 5

Windows
Android
iPad
iPhone
Macintosh

Sivun katselut selaimittain:
TOP 5

Safari 5147 kertaa, 39%
Chrome 2764 kertaa, 21%
Internet Explorer 1997 kertaa, 15%
Mobile Safari 1757 kertaa, 13%
Firefox 1029 kertaa, 7%
Siinä siis oli Top 5, loput oli tietty muita!

Tosi moni lukijoista on lähtenyt Voitto Kotiin blogista, muutamasta kuvasta jotka oli mun ottamia Hippolan esteklinikasta ja sitä kautta tänne on löytänyt tiensä moni lukjia ja Tiian blogissa olleesta Viikon blogihaaste sarjasta, jonne pystyi linkkaamaan sen postauksen niin sieltä on tosiaan lukijoita tullut.

Blogin elinaikana on kommentoitu 148 kertaa. Suurin osa asiallisia, mutta alkuaikoina oli ilkeitä kommenttejakin. Monet kommentoijat alkavat aina spekuloimaan asioita ja eivä ajattele mitä kirjoittavat. Mukavat ja kannustavat kommentit piristää ja tekin voisitte olla aktiivisempia kommentoijia.

Keväällä ja kesällä 2014 blogiin ei tullut kunnon postauksia ja kuvat oli hunolaatuisia ja kirjoitus aika huonoa ja kuviakaan ei välttämättä ole ollut. Syksyllä sain melkein aina kuvaajan tunnille ja välillä valmennukseen ja olette saanut paljon laadukkaampaa materiaalia ja olen kirjoittanutkin paremmin.

MINULLA ON OLLUT BLOGIN SIVUPALKISSA KYSELY JA OLEN MYÖS TEHNYT POSTAUKSEN JOHON ON SAANUT KIRJOITTAA RISUT JA RUUSTU ASIALLISESTI. NYT SIIS VOIN KORJAILLA ASIOITA!

BLOGIN UUDEN VUODEN LUPAUS ON SIIS ETTÄ SAATTE LAADUKASTA MATERIAALIA TEKSTIÄ YM. MUTTA TEIDÄN PITÄÄ OSOITTAA MYÖS AKTIIVISUUTENNE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti