perjantai 16. tammikuuta 2015

Mistä haluatte lukea? +kysymyspostaus

Kysymyspostaus! Ratsastukseen liittyen, nyt kun asiatkin on vähän muuttunut! :)

No niin kyselyn vuoro, myös siitä mitä haluatte tänä vuonna mun blogista löytyvän? Kysely ilmestyy sivupalkkiin oletettavasti huomenna ja siinä kysytään mitä haluatte lukea. Tähänkin postaukseen voi kommentoida ideoita. :) 

Videopostauksia, MyDaytä, erikoispostauksia (jokin ehdotus?) vai kuulumis ja treenipostauksia. Mulla tulee pian yksi ylläri ja sitten blogi saa vähän uutta potkua! 
Kesä <3 ja Viikki
Ja päivän piristys, puhtaat hampaat :D

Tammikuu on nyt ollut hiljainen, mutta kyllä näitä postauksia alkaa nyt lähiaikoina tulemaan tiheämpään tahtiin joten olkaa valppaina! Ajattelin tehdä videopostausta ja koululaukun sisältö -postauksen. Eli ideoita vaan katsotaan mitä toteutetaan. Kaikki otetaan huomioon. :)

Kuulumisiin! ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tykkäisin ite videopostauksist ja öö sit MyDayt on iha jees. Mut siis erikoispostauksii ei tartte olla,ellei ne ol vägä mileipide tyylisii. Ja sit kysymykset:
    Nasse vai Masi: esteillä, koulussa, hoitaessa
    Millanen Riko on, tuleeks tarkempaa esittely?
    Lempivuodenaika?
    Lempi kuukausi?
    Onnen numero?
    Hevonen vai poni?
    Issikka vs. vuonis? Korkein este?
    Ootko ridannu ikin vuoniksell?
    Tavoite esteillä?
    Tavoite koulussa?
    Meetkö ikin ilma turvaliivii?

    VastaaPoista
  2. Mikä on lempiaineesi koulussa, miksi? Entä inhokkiaineesi? Mitä kieliä opiskelet? Oletko parempi reaaliaineissa vai matemaattisissa aineissa? Onko sinulla tulevaisuudensunnittelmia, aiotko mennä lukioon vai ammattiopistoon? Miten ajattelit työllistyä sitten, kun sen aika on? Onko sinun mielestäsi ammatilla väliä, valitsetko tulevaisuuden ammattisi palkan vai oman mielenkiintosi mukaan?

    Onko ratsastuksessa sinun mielestä tärkeämpää se, että hevonen viihtyy ratsastajan kanssa vai että se pärjää hyvin kisoissa? Onko ratsastus ekonomisesti hyvin pärjäävien urheilua? Kerro tärkeimmät avut, millä saat hevosen perääantoon? Miten tiedät, että hevonen on rehellisesti avuilla ja kulkee peräänannossa? Onko mielestäsi kuolaimella väliä? Mietitkö ratsastaessa sitä, että levottomalla tai kovallaa kädellä voi saada aikaan suurta painetta ja kipua hevosen suussa? Vaikuuttaako ihmisen psyykkinen mielentila hevoseen? Keneen ratsastajaan vertaat itseäsi? Koetko suorituspaineta ratsastustunnin aikana? Miten fyysisen kuntosi on kehittynyt ratsastusurasi aikana?

    VastaaPoista