sunnuntai 10. elokuuta 2014

Erikoispostaus 1/3: Ratsasstusvarusteet

Horzen tavarakassi ja tiiän että on kirjoitusvirhe, mutta antaa tämän kerran nyt olla. Oikein hyvä ja kiva kantaa. Tavaratkin mahtuu hyvin. :)
Noita ruskeita en ole käyttänyt kuin tiistaina ja ne on hieman painavat, mutta ainakin tukevat ja kivat. Ne on Hööksistä, niinkuin taka-alalla olevat mustat joiden merkki on Horze. Mustat kivat, kevyet ja niissä on turvakärki.
Kypärät on siinä ja molemmat Wembleyt ja tuo oikealla oleva on ostettu uutena ja onkin viisi vuotta vanha. Oikein hyvä ja kiva kypärä, kesällä kuuma niinkuin tuo toinenkin. Tuossa oikean puolimaisessa on leukapehmuste ja kiva helppo klipsi. Toisessa (vasemmalla) on jäykkä klipsi, saatu käytettynä, mutta näyttää päässäni paremmalle kuin tuo oikealla oleva. :)
CRW:n (ClassicRidingWear) chapsit, superkivat aika paksua nahkaa, mutta aivan ihanat! <3
Turvaliivi Biltemasta ja on ollut hyvä ja laadukas! :) Raippani on tuollainen musta jossa menee punavalkoinen blinginauha.
Vasemmalta oikealle, ekana Hansbon hanskat ostin ne kun toisista hukkui pari joka löytyi sitten eilen. Mutta ei nyt ne parit ole kuvissa. Ihan kivat, mutta noissa ei pysy ainakaan kangasohjat sitten millään käsissä. Horzen hanskat sain leiriltä ja ne on kivat kun niissä on noi näppylä jutut kämmenissä, mutta samalla ihan normi sormikkaat. Tulee varmaan syksyllä käyttöä. Viimeiset on kanssa CRW:n hanskat, Hööksistä, mukavat ja sisällä fleecevuori, mutta ei kovilla pakkasilla ihan lämpimämmät.
 
Tässä tää varustepostaus! Vaikka tätä olenkin lupaillut niin nyt tää on vihdoin valmis!






2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä saapaskassi eikä tavarakassi:D! / @tiiavoitto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D et taida olla mikään tiiavoitto, Tiia kommaa aina nimellä. :/

      Poista