lauantai 11. tammikuuta 2014

Viikon kuulumiset

Moikka! Nyt tällä viikolla ei ole hirveästi aikaa tultu vieteltyä koneen ääressä, kun koulukin alkooi. Mutta siis keskiviikkona mulla oli tunti ja viime postaukseen kirjotinkin, että ehkä taas nousen, mutta ei alamäkeen mentiin taas! :( Menin siis Aladinilla ja tunnin aiheena oli suoristus ja asetus. No Aladin on siis sellainen, että se on laiska ja sitten jos tarjotaan raippa niin se juoksee maneesin/kentän toiseen päähän! Ärsyttävää.. No aloitettiin verryttelemällä vähän uran sisäpuolelta, jotta me tai hevoset ei saataisi tukea maneesin seinästä. No Aladinilla oli kauhea imu sinne seinää kohden ja oli hirmu hankala pitää se suorana, kun kaiken lisäksi laiskotteli! Sen jälkeen istuttiin harjotusraviin, joka Aladinilla oli kauhean pompottavaa, koska sillä oli kauhea kiire yhtäkkiä. Sitten tehtiin tollalailla niinkuin tuossa kuvassa.

Sitten alettiin tekemään volttien jälkeen laukannostoja samalla tehtävällä kun tuo ja siiis laukka näkyy mustina pilkkuina ja ravi mustana viivana ja siis siinä on sama tehtävä molempiin suuntiin. ;) En ole sitten mikään taitava tietokoneella piirtäjä kuten huomaattekin! :D Poni siis oli hieman ärsyttävän laiska eikä taipunut mihinkään.

No koulu siis alkoi tosiaan tiistaina! Iiihanaa 8-14.... Huoh! No uneni ei ole päässyt vielä kouluaamujen kanssa samaan rytmiin, mutta toivotaan parasta. No ei siis mitään kummalista tapahtunut perjantaina tai torstaina ihan normaalia. Päivät kului +4 asteen tuntumissa, mutta tänään siihen normaaliin maisemaan tuli muutos! Täällä on tullut paljon lunta taivaalta ja sitä onkin jo n. 2cm maassa! Ja noin -2,6 astetta pakkasta. :) Aah.. Tätä olenkin kaivannut! :) No siis jotta postauksesta ei tulisi ihan kuvaton niin kun lunta oli vasta iiihan vähän niin olin ulkona räpsimässä kuvia.



Ja maassa ehkä 1mm lunta :D :)

Hieno taidekuva kaiteesta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti