tiistai 28. tammikuuta 2014

Ihan fiiliksissä

Voi ette aravaakkaan kuinka iloinen olen!!!! Kun pääsin koulusta jo 13.45, jotta kerkeisin valmennukseen niin äiti oli kotona ja pakannu eväät ja mä edellisiltana tallikamat. ;) Sitten vaihdoin ratsastus/tallivaatteet ja hyppäsin autoon olin jo ihan ajoissa tallilla ja oikeesti sain Unin!!!!!!! :))) Niin onnellinen ja kaiken kukkuraksi poni kulki peräänannossa ja muodossa koko aika! :o <333 Mentiin ravissa pohkeenväistöä jota siis tein ekaa kertaa elämässäni ja poni meni samantien hyvin. Ei niinkuin automaatti, mutta heti käskystä. Eikä ollut yhtään laiska. :) Laukkakin oli tahdikasta ja reipasta. Ja valmennus meni kokonaisuudessaan hyvin! Paria säikkyilyä lukuun ottamatta. Huomenna sitten ihan normitunti. :) Loppupäivä meni ihan kuin normi hoitopäivä pesin Nasun satulan ja kupin ja kaverini siisti Nasun jalkatupsut, otsiksen ja hännän ensi viikolla sitten harjas. ;)
 Haha söpis! :D<3
 My favorite boy! <3 Parturoinnin jälkeen.
 Heinä suussa! Tyytyväinen pikku palleroon! :)) <3
Vähän lähti! (vähän epätarkka)
 

Nyt lähipäivinä ei ole ollut kuin -8 astetta kylmä, mutta ulkona on navakka tuuli joten kaikki vaatteet pitää tunkea päälle. Kesää, lämpöä ja mökkeilyä odottaen... <3 No niin läksyt on tehty ja nyt menen iltapalalle! :) Nyt taas tälläista postausta ja perjantaina tai viikonloppuna ´"Minun päiväni" postaus tulossa kuvina. :)

4 kommenttia:

  1. ''poni kulki peräänannossa ja muodossa koko aika!'' Peräänannon edellytys on se, että hevosella on itsenäistä eteenpäinpyrkimystä.Sen liikkeen tulee lähteä takapäästä, ja sen on oltava kuuliaisena ratsastajan avuille. (Hevonen ei pakosti kulje peräänannossa vaikka kaula olisikin kaarella) Sitten hevonen on saatava ensin peräänantoon ja sitten voi ratsastaa muodossa eli Muodossa hevonen on kirjaimellisesti pyöreässä muodossa kaulastaan, mutta siihen koko asia jääkin.
    http://2.bp.blogspot.com/-5n_cD_Eb8Pg/UPWyNcHuwiI/AAAAAAAADHs/CxVtPdCNbe4/s1600/luotilinja.png
    http://3.bp.blogspot.com/-Mh66Nk6h4X0/UPWsGPy5LOI/AAAAAAAADGw/P01KX1kUMuE/s1600/muoto.png
    Viimeisessä kuvassa pitäisi mennä peräänantoa mutta ei todellakaan ole peräänannossa

    http://3.bp.blogspot.com/-2j-uvJ-vbtg/UPWsFiB1oGI/AAAAAAAADGs/NfRHbfSVJ1w/s1600/peraananto.png

    Jos menit peräänannossa niin ponin ois kuulunu näyttää tuolta

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kaikki hevoset kulkevat muodossa

    VastaaPoista