maanantai 27. tammikuuta 2014

Parempaa postausta

No niin nyt sain suomennettua englanniksi olleen tekstin, joka oli kaksi sivua pitkä ja nyt sitten sain raahattua itseni koneelle... Ja nythän on säät lauhtunut ja on vain n. -7 astetta. :) Pystyy ulkonakin kuvailemaan. Lauantaina olikin sitten Talent-valmennuksen katsaus ratsastuksessa ja menin Atella ja ponit aluksi säikähti, mutta muuten hyvin. Oltiin keskiympyrällä ja aluksi uralla tehtiin pysähdyksiä ja sitten sille ympyrälle, jossa ravi-käynti ja ravi-pysähdys siirtymisiä. Ihan hyvin meni mentiin milloin kevyessä ravissa ja milloin harjoitusravissa. Yritin vaan saada Aten pääasiassa rennoksi niskasta. No, mutta olen mukana valmennuksissa ja nyt pitää päättää vain poni! :) Varmaan Nasse tai Hemuli. Tai Hanna. Sunnuntai menikin kaverien kanssa ja läksyissä. No tänään olin tallilla ja pesin Nasun suitset ja laitoin Eetun ja Ellin kuntoon ja otin Ramonan pois kunnosta. Sitten vaan läksyt ja saappaiden pesu. Eipä muuta kuhan nyt kunnolla kuulumisia ja vielä kuvia.
Aamupala sunnuntaina.
Itsetehty ovikoriste. :o
Pupu oli juossut pihalla.
Haha joku taide kuva! :D
Tämä oli kivan värinen ja hieno kuva. Tykkään! :) <3
Talvikengät eli niissä on vähän korkoa ja muuten ihan simppelit. ;)
Söpis tänään karsinassa. <3333
Oli pikkunen nälkä kun tulin tallilta, vaikka söinkin siellä.

Ei siis tosiaan muuta kiva kun pääsi vihdoin kunnolla näpyttelemään ihan koneella. :) Tässä siis vähn kuvia ja ylimmät otettu isäni luona ja alemmat (Nasu ja iltapala) tänään maanantaina äidillä. :) En malta odottaa huomista valmennusta. Toivottavsti tykkäsitte pitkästä aikaa kunnon postauksesta.

6 kommenttia:

  1. Tää on kiva postaus!! Lisää näitä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit viikon loppuna tai perjantaina tulossa "minun päiväni" postaus, koska nyt heppauutisia. ;):)

      Poista
  2. Kiva tämmönen kunnon postaus jossa oli kuvii:) Jos olis vielä jotain parannettavaa niin tekstiä vois selkeyttää ettei joka lause kertoisi eri asiasta:) mutta oli kyllä tosiaan kiva postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit ja joo yritän parannella! ;) :)

      Poista