perjantai 3. tammikuuta 2014

Kohti kevättä!

Moikka! Eilen siis siivoiltiin meiltä ihan kaikki joulujutut pois ja nyt vain kohti kevättä! Ja vietiin siis tavarat varastoon. Tänään sitten mulla soi herätys n. 8.30, koska lähdettiin shoppailemaan ilman kaikkia Suomessa vierailevia Venäläisiä. ;) Koska niitähän on nyt paljon Suomessa! No kaikkialla oli siis alet niin mulle lähti mukaan Zarasta uusi talvitakki! Kerrankin tosi kivan muotoinen eikä mikään neljö laatikko! :D


No kierrettin siis Lindex, Seppälä, H&M, Stockman, Zara, Cubus, Intersport, AndIamo, KOOKENKÄ ja pari muuta kenkä kauppaa. Yritettiin kattoo talvikenkii, mutta ei ihan kauheita! No mutta tuo takki siis Zarasta oli onnistunut löytö! :) Sen jälkeen suuntasimme Hööksiin katsomaan onko siellä aleja ja joo suurimmasta osasta -50%! Joten sieltä tarttui CRW:n ratsastushuppari sellainen tummansinen ja sitten vielä tummansini, valko, punaiset sukat. :))) Ja kaikki mätsää (Eng. match)  mun ratasastushousuihin! :) No mutta siis tässä vähän lähipäivien kuulumiset ilman heppa-asiaa toivottavasti tykkäsitte! Ihanaa piitkästä aikaa saattaa tulla tänne Etelä-Suomeen lunta! :D Inhoan olla ilman lunta esim. joulu aatton ei kummasti yhtään tuntunu jooululta kun ulkona satoi vettä! :( Mutta joo toivotaan, että ainakin kesästä tulee sellainen kun kesän pitää olla ja talvikenkiä etsiessä olisi kiva tulla talvi niin pääsisi laskettelemaan! :D Mutta joo aika vähän tätä tekstiä tuli vaikka yritinkin parhaani! :D Ulkoasun vaihdosta luvassa koska nykyinen on siis aika kaamea kuten olen monissa postauksissa maininnut! Muistakaapa vastata oikealla reunassa olevaan kyselyyn. ;)


Moni on kysellyt meikeistä esittelyä ja siis tuossapa ne 2 huulirasvaa, ripsari Maybyline, hajuvesi, peili ja alhaalla tuo pussi samaa sarjaa kuin peili!


Kananmunia aamupalaksi! :)

3 kommenttia: