tiistai 7. tammikuuta 2014

Sekalaista asiaa

Okei. Tää blogger oli laittanu tonne jonkun ihan tyhjän tekstin en tiedä miksi. No mutta tähän en millään keksinyt otsikkoa joten se on taas aika random. No siis, mutta tänään en mennytkään tallille, koska tuli yksi suru-uutinen ja oli taas aika paljon läksyä ja ei yhtään tuntunut siltä. Eilinen tallipäivä meni kuitenkin hyvin ja puhdistin Nasun kupin ja satulan. Huomenna olisi tunti ja sinnekkään ei ole suurin into taas mennä... Jotenkin on tullut takapakkia. Eli siis no viime tunti oli kiva, mutta muuten ei ole menneet taas ponit yhtään sinnepäinkään mitä pyydän ja istunta hirveä! No mutta ehkä mä tästä nousen kun on mennyt pitkään hyvin ja sitten takapakkia ja taas pikkuhiljaa noustaan ylös! :) Pitää vaan treenata! ;)
Kuvasin eilen jonkinlaisen tallipäivä postauksen kuvina ja joo oli aika hämärä ja pimeetä niin oli vaikea kuvata. Tohon vielä ratsastuksen suhteen niin olen varmaan tottunut, että olen tällainen surkea ratsastaja joka yrittää hyppiä hommista pois, mutta voi olla että olen jo kokeneempi ja minulta oikeasti aletaan vaatia enemmän, mutta tuo istunta hieman vielä haittaa. Ja se tallipäivä postaus tulee heti kun kerkeän koneelle.
No ensimmäinen koulupäivä oli pahempi, kun osasin odottaa.. Ajattelin että "Jei koulut alkaa ja näkee kavereita!" No tapahtuihan tuokin, mutta ensimmäinen verbi koe enkusta ilmoitettiin ja kaverini tuli kipeäksi kesken päivän. :(  Jaa´a taas tällainen turhamainen posatus, jossa ei kuvia, mutta katsotaan mitä keksin huomenna vai keksinkö mitään ja mitenköhän tuntikin menee...!? Toivotaan, että hyvin!

2 kommenttia:

  1. Kivoja tälläset epämääräset postaukset,ei tarvi olla mitään erikoista asiaa:)

    VastaaPoista
  2. Selvä. ;) Kiva kun tykkäät.

    VastaaPoista