maanantai 11. huhtikuuta 2016

Suuuuuper Saga

Tähän poniin mulla on oikea viha-rakkaus suhde. Toisaalta tykkään siitä, utta toisaalta en. Oli miten oli, pari viikkoa sitten se meni todella hyvin! 

Mentiin sileää ja käytiin kokeilemassa alkuun peltoa, mutta se oli liian pehmeä, niin tultiin takaisin kentälle. Opettaja kertoikin, että Sagalla on ollut vähän ylimääräistä virtaa, että voisin hieman purkaa sitä ponista, kun mua ei pikku pöllöenergia haittaa. ;) Ravailin ja Saga oli ihan poissa avuilta; mm. talikko, puomi, kottarit, jakkara, takki ym. pelotti! No siinä sitten alettiin tekemään yhdelle pitkälle sivulle avoa ja muuten vapaasti. Avot meni hyvin, mutta jäi  mieluummin työskentelemään muuta. Laukkuuttin ponista vähän pöllöenergiaa ja se oli niin ihanan innoissaan menossa! :D 
Alkuraveja


Harja hulmuten mentii :D

 
Sitten tein ravi-laukka siirtymisiä ja laukka-seis-peruutus-laukka siirtymisiä ja taas eteen sitä ylimääräisen energian määrää huhhu! Kuskia lähinnä hymyilytti! ;) 
Saaga oikein ponnisti ja yritti lähteä muka jonekin :D

Noin puolessa välissä loksahti suu auki, kun tajusin ratsastuksen jujun (älkää odottako mitään suurta). Sagalla ulko-ohja normaalisti ja sisäohjasta hellitys/hellittää reilumminkin ja tadaa poni kulkee pyöreenä ja rentona. Väälillä keskittyminen herpaantui mm. kuvaajiimme, mutta askel, kaksi ja takaisin tuli pyöreys! Huimaa! :D Välillä Saga painui pahasti kuolaimen taa ja en oikein saanut/osannut saada sitä pois siitä tilasta... Mutta nostamalla kättä se vaan meni enemmän kuolaimen taa. 
Tossa olis aika jees

Sitte oli sitä tällaistakin menoa...

Vähän turhan "tiiviinä" niin sanotusti
Tosiaan, kuten saatoittekin huomata kuvat on otettu kentän keskeltä, elikkäs ei aina niitä perus kuvia vaan saatte hieman erilaista kuvakulmaa! Ihanaa nyt kun on valosaa koko tunti niin kuviakin saa ja niistä tulee tosi kivoja! Vielä kooste koko tunnista:

Hyvin meni!
Pahoittelen, eetä postauksia ei ole tullut. Viimeviikolla oli oikee koeviikko 4 koetta (enkku, matikka, saksa, fyssa) ja nyt ne on selätetty joten kuten kunnialla! Huoh. Saatte varmaan nelisen postausta tälläviikolla, eikuneikun viisi sillä ylihuomenna saattekin tietää mikä postaus viikonloppuna tulee. Ajattelin myös kuvata jonkin sortin videopostauksenkin ja herätellä blogia taas henkiin! Nyt on ihana kun saa taas kuvaajia ja ilmat on ollut mitä mahtavimmat! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti