tiistai 12. huhtikuuta 2016

Volttien pyörittelyä

Heipähei! (taas)

Viimeviikolla mentiin Netan kanssa voltteja. Verkkailtiin aluksi vähän ympyröillä ja tekemällä siirtymisiä. Sitten otettiin välikäynnit ja keräiltiin ohjat takaisin ja alettiin tulemaan voltteja. Löysin tosi ryhdikkään ja rytmikkään ravin ja alettiin tekemään voltteja R,C ja S kirjaimiin. Voltit alkoi nopeasti sujumaan tosi hyvin. Voltin alkupuolella ulkopohje kääntää, sisäpohje taivuttaa ja voltin loppupuolella sisäpohje painaa takaisin uralle. Saatiin kivoja 10m halkaisijalta olevia symmetrisiä voltteja. 



Sitten alettiin tekemään samaa laukassa. Laukan rytmi oli tosi huono ja pienellä voltilla Netta pitäisi saada just sinne takaosan päällä ja ne takajalat aktiiviseksi, mutta mä menin aluks ihan lukkoon. Voltitkin paisui aivan liian suuriksi. Tein muutaman laukkaympyrän ja hain hyvän tahdin ja päätin lähteä jatkamaan tehtäviä. No sitten alkoi tulla yyber hienoja voltteja ja Netta jaksoi rauhassa polkea ylämäkeen ja säilyttää laukan voltin läpi, taipuneena. 

Tunnin jälkeen fiilis oli ihan katossa ja tein eteen alas loppuravit. Netta oli tosi kiva ja innolla jäin odottamaan seuraavan (eli tämän viikon) kavalettituntia!


2 kommenttia: