keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kahdeksikolla laukanvaihtoja

Menin pitkästä aikaa Paapalla ja tunteet oli se suhteen vähän ristiriitaiset. Alku verkoista, kun myötäsin kädellä vain kevyesti ja pienesti ja pidin sen lähes paikallaan ja ranteen rentona, Paavo rentoutui jo tosi hyvin alas. Alkuraveista asti heppa oli ihan super ihana ratsastaa ja tosi miellyttävä avuille ja toimi kuin ajatus. Joskin sain vähän nostaa sitä niskaa kuhan pysyi pyöreenä, mutta ei painunut kuolaimen taa. 
















Vaihdettiin suuntaa ja verkkailin toiseen suuntaan ympyröitä ja avoja ja ne onnistui tosi hyvin. Otettiin laukkaa molempiin suuntiin ja Paavo laukkas super hyvin ja pyöreenä eteen ja pystyin itse hakea laukan rytmiä ja istua sinne. Ulko-ohjalla vaan pidäte ja pohje ja pidäte ja pohje jne. ja Paavo meni silloin tosi hyvin. 
Välikäyntien jälkeen alettiin hyppäämään ensiksi täyskaarroissa olevia pystyjä (linkki kun hyppäsin samaa tehtävää Netalla) ja sen jälkeen kahdeksikolla kahdeksiko keskellä olevaa pystyä, joka meni kanssa ihan ok. Paavo vaihtoi ihan hyvin, jos laukka ei vaihtunut esteen päällä vaihdoin sen itse esteen jälkeen, jotta päästään kaarteet myötälaukassa. 
Tunti oli kokonaisuudessaan onnistunut ja ensi viikolla toivetunti ja sit mennään varmaan taas jonkin verran sileetä! Koska matskua ei oo niin voitte mennä kattoo mun ja Paapan menoo näistä videoista.

Videoista sen verran, että moni varmaan nähnytkin, mutta jos ei ole/haluaa katsoa uudestaan niin siitä vaan! Tosiaan ensimmäisessä videossa, mennään sileetä ja no toi tunti ei ollu ihan onnistunein, mutta ihan ok. Toisessa videossa hypätään ilman satulaa ja Paavo meni tosi hyvin ja oli ihan liekeissä, enkä saanut pidätteitä aina ihan läpi (kröhöm). :D
Kolmas video on toivetunnilla, jossa tehdään vaikka ja mitä ja Paavo menee super hyvin ja tein muutamat laukanvaihdotkin ja niissä tuli yks rikkokin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti