tiistai 1. maaliskuuta 2016

Vihdoin sain huokaista

Listassa luki pitkästä aikaa Netta ja kuten jo viime postauksessa mainitsin aiheenamme väistöt. Aloitettiin väistättämällä hevosia toisessa päädyssä pääty-ympyällä ja mentiin koko aika siis käyntiä. Aluksi Netan takaosa ei liikkunut tarpeeksi pois kohti ympyrän keskustasta ja avitin hieman raipalla takaosaa. Sitten otettiin uralla ravia, mutta toisen pädyn ympyrä yhä edelleen käynnissä väistättäen. Netta teki tosi hyviä väistöjä ja saatiin paljon kehuja. 
Väistöt ei mennyt kummiskaan aina niinkuin GP-areenoilla, ainakaan mulla ja Redillä ;)



Kevenneltiin hetki ja pidettiin välikäynnit ja otettiin ohjat käteen ja alettiin tulemaan keskihalkaisijalle ja S:n ja R:n välissä alettiin väistää takaisin kohti uraa. Aluksi Netta juoksi vaan väistön läpi ja sain tehdä todella voimakkaat puolipidätteet ja alun väistöt oli pitkään kiireisiä. Kun oltiin tehty tehtävää hetken, niin kun pääsi takaisin uralle nostettiin laukka ja tultiin uudestaan raviväistötehtävälle. Luulin, että Netta olisi halunnut juosta tehtävän ja odotti, että jes taas saa laukata, muta onneksi ratsastin ite hommat loppuun ja näin ei päässyt käymään ja väistötkin parani huomattavasti! 

Loppuraveissa annoin pidempää ohjaa ja annoin Neta pärskiä ja mennä eten alas omaa vauhtia. Tunnin jälkeen poni oli selvästi tyytyväinen itseensä ja karsinassa heitin loimen päälle, putsasin putsit ja varusteet, rapsuttelinNettaa ja lähdin. Ensi viikolla saan ilmeisesti kuvaajan ja mennäänkin erikoisesteitä! Jee! 
Tuoollaista erikoisestettä hypättiin viimevuonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti