torstai 25. kesäkuuta 2015

Heppoja kuvaamassa

Vasemmalta oikealle: mysteeriheppa, Gene, Rio, Vaappu
Pyöräilin tänään laitumelle ottamaan kuvia ja mites kävikään... Katselin, että hmm... Rio, Vaappu, Gene, mutta kuka on tuo neljäs Genesiksen vieressä möllöttävä ruunikko otus..? Kaunotar on tarhassa tuskail.emassa varsamahan kanssa ja Paavolle tämä vähän tunnempi ruunikko ei näytä +että Paavo on punaruunikko, no Luckykaan se ei voi olla koska ori ei voi laiduntaa kahden tamman ja yhden ruunan kanssa.

Vasemmalla mysteeriheppa, oikealla Gene 
Vaappu

Mysteeriheppa ja Gene



Sori kuvia on paaljon, no sitten jätin mietiskelyn sikseen viheltelin, että hevoset nostaa päänsä ruohon seasta ja saa parempia kuvia ilta-auringon sopivasti paistaessa. Vieressä kuului kirkaisu ja katseen piti hetken hakea ennenkö huomasin fasaani uroksen kahden naaras fasaanin kanssa. 

Indi ja Gene <3
Kotiin tulessa katsoin Paavosta kuvia ja vertasin laitumella olleeseen mysteerihevoseen, ja silloin vahvistui, että Paavo se ei ole. Katsoin yksityisistä sopivaa hevosta joka vastaisi mysteerihevosen päämerkkejä ja näin löytyi Royal Indiana, joka on Vaapun varsa ja ollut virolaisella esteratsastajalla kisattavana ja tullut takaisin kotiin. Syksyllä se käy aikuisten ja parin esterymän tunneilla, mukaanlukien mun esteryhmän. Hevonen on tutummin ihan vain Indi ja kyseessä tamma, jolla oli kyllä aika vähän mun silmään Vaapun piirteitä. 

Rio


Vaappu tähyilee

Mutta ruoka onkin paljon kiinnostavampaa :D

 
Genen häntä :D

Nyt Gene vasemmalla ja Indi oikealla


Tammat syö

Tammat tähyilee 


Indi on kyllä ihanan näköinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti