tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukku 7: Toppenin ratsastus

Tänään siis oli se mitä olen odottanut todella paljon! <333 Menin ratsastamaan ihanalla unelmieni hevosella jonka selässä ei voi kun hymyillä! :) Tämän päiväisen ratsastuksen jälkeen voisi itkeä ilosta! Toppen on vaan niin hieno!!!! <3

pää laski, mutta niska ei yhtään myödännyt





Toppen ei ollu mitenkään rento tai taipuisa
Juu tällaista en hakenut, tässä se veti multa ohjia

pikkuhiljaa mention rennommaksi






Tässä Toppen oli aika jees
 Aluksi käytiin vähän pidempi maastolenkki ja ravailtiin ja käveltiin vähän. Sen jälkeen mentiin kentälle pyörimään ja aluksi menin ravissa. Hain rentoa, mutta etenevää ravia, jossa selkä on kannettuna ja takajalat alla ja hevonen myötää niskasta, kun käsi on pehmeä.


Tässä oli sitä mitä haettiin




Laukkakin meni ihan okei, mutta siinä on petrattava sitten ensi kerralla! ;)


Näin meillä!



#likaisethousut




Voi mun silkkiturpa

Freejumpit <3










Söpöliini oli vähän hikinen ratsastuksen jälkeen!


Kuvien laatu oli kerrankin oikeesti 10+, eikä vaan läpällä. Toi ilta-aurinkokin oli ihana ja toi kuviin nätin säväyksen. Videotakin tulee tästä ratsastuskerrasta sitten myöhemmin. Kaikinpuolin olen ratsastukseen tyytyväinen ja sain siitä irti kaiken mitä halusin ja jos joku tarkkasilmäinen sattui huomaamaan, niin kyllä, uudet kannukset pääsi ensi kertaa käyttöön ja niillä ei ollut erikoista ratsastaa. Toppen on todella pitkä rungosta, joten olen tyytyväinen siihen miten sen sain kulkemaan. :) Kuvia olikin todella paljon, mutta musta niitä voikin olla vähän enemmän. :) Nyt kommentoikaapas mitä piditte ja tosiaan tämä oli se suuri yllätys josta täällä blogissa vihjailinkin.

Ja vielä pahoitteluni siitä että postaus tulee vasta tällälailla illasta, kun näiden kuvien latailussa hieman meni. ;)


2 kommenttia:

  1. Näyttää että tuo hevonen painaa aika paljon kädelle, muuten näyttää oikein kivalta ja ratsastat hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja juu painoikin välillä, ja openi sanoikin, että kun kyseessä on tuntsari, niin ei ole voimaa kantaa itseään ja painoikin sillon aika paljon!

      Poista