torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukku 13: Onnistuminen ja epäonnistuminen


Kyllä, onnistuminen tuli, koska oli lauantai ja epäonnistuminen numerosta 13.

Valkassa mentiin sielällä ja Hemuli meni hyvin.
Yöllä oli satanut oikein kunnolla räntälunta niin kun mentiin maneesin, hevosilla oli kauheet tilsat.
Aloitettiin käynnissä tekemällä muutamat pysähdykset ja muutaman askeleen väistätykset. Tehtiin taas kolmikaarista ja sitä vaan ihan tarkkuuden parantamiseksi. Mentiin sitä siis laukassakin, mutta niin että keskimmäinen kaari ravissa ja muuten laukassa. Hemuli oli hyvä, tarpeeksi suora ja asettui kivasti. Tehtiin myös niin, että toisella sivulla oli kaksi kahden puomin kujaa ja niissä aina kokoaminen (myöhemmin lisäys) ravissa siis. Kokonaisuudessaan meni super hyvin ja tuli pelkkiä kehuja. :)





Omalla tunnilla menin uudella tuttavuudella Marketalla. Hypättiin taas ja Marketta vähän niinkuin pelkää esteitä, joten en halunnut hypätä kun en pystynyt hallitsemaan sitä sen takia menin pelkkiä ravipuomeja. Eli viime viikolla Unilla tuli otettua sitten kauden vikat hypyt. Ensi viikolla on vika tunti ja valmennus ja valmennuksessa hypätään ja tunnilla mennään ilman satulaa ja toiveissa olisi Nasu.

Sitten mulla on kahden viikon päästä kisat ja niihinkin toivoin Nasua. :) Tällaisia peruskuulumisia tälläkertaa ja huomenna jatketaan erikoispostauksien parissa. ;) Sitten alkaakin joululoma ja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti