perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukku 12: Kirje joulupukille - joululahjatoiveet


http://toimitus.blogitalli.fi/2014/12/viikon-blogihaaste-kirje-joulupukille.html#more

Ajattelin nyt toteuttaa tämän blgitallin viikottaisen haasteen ja nyt oli aika hyvä haaste tälle viikolle joten päätin tehdä tämän ja jos nämä tulevat olemaan mulle sopivia haasteita, niin voin alkaa tehdä näitä tänne sen kerran viikossa.

En nyt kirjoita lahjoja Nasun näkökulmasta, vaan ihan omastani. Veikkaan, että tästä ei nyt kummallista synny, mutta katsotaan... 

1. Uusi puhelin
Perus toive, mutta vanha kapula alkaa olemaan niin huono, että uuden sitä tarvii. :D Toiveissa olisi Sony Xperia M2 Aqua. 
Kuva, Googlesta


2. Lämpölegginsit
Vielä täällä etelässä ei ole kylmä, mutta veikkaan, että tulee jälki talvi joten tällaiset tulee tarpeeseen ja nää vois laittaa ihan muidenkin, kun ratsastushousujen alle.
Kuva, Hööksin nettisivuilta
3. Julia suklaarasia
Joulu on suklaan aikaa ja Juliat, nyt sattuvat olemaan parhaita, mutta muutkaan maut ei haittaisi. ;)
Google kuvahausta melkein kaikki
4. Talviratsastussaappaat sekä talviratsastushousut
Hippoksessa oli mainos, että Tokmannilta, Tarjoustalousta, Robinhoodista ja Maxi kodintukusta löytyi mukavan näköisiä talviratsastuskamoja. ;) Ihan yllätyin, kun oli siistit talviratsastushousut kokopaikoilla. Ne saappaat haluan kyllä jostain muualta aika lailla allaolevan näköiset.
kaviola.fi

Nämä löytyvät siis tarjoustaloista ym.

Lämpöiset sukat tekee kyllä hallaa varpaille!

Aika kivat ja simppelit sukat

Kukapa ei blingiä kaipaisi? ;)
Tosiaan siinä kaikki ja eilinen luukku pahoitteluni jäi väliin, mutta ehkä tämä nyt korvaa. Huomenna taas ratsastuskuulumisia ja sunnuntaina sukelletaan syvälle varusteurh....







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti