tiistai 3. kesäkuuta 2014

Talli päivä

Täällä sitä taas ollaan aktiivisena! :) Eilen ekana kesälomapäivänä niin olin, että "Sataa ei tallille!" Mutta otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin kunnolla sateen kestävät vaatteet ja tietty sateenvarjon. Menin tallille ja aloin laittamaan Iitua kuntoon! Neiti käyttäytyi hyvin ja annoin sen hetken syödä vielä ennen tunnillle menoa eli siis raahasin sille heinää karsinasta! :) Olin niin vähän aikaa tallilla etten hirveästi mitään kummallista kerennyt tekemään. Moikkasin tietty Nassea ja kaadoin sille ämpärillisen vihreää. <3 Kyllä poni nautti! Siivottiin myös ala- ja ylätarha lannasta kaverini kanssa! Tässä alla sitten vähän kuvia eiliseltä! ;)
Iitu <3 ja laatu 10+

Tyhjennettiin kottarit 2 kertaa lannasta!

Nasuu! <3
 
Tässä nyt pitkästä aikaa ihan tallipäivä kuulumiset! Joku päivä kuhan saan kaikki kuvat koneelle niin Hippolan esteklinikasta postausta eli tosiaan siellä oltiin ja näin kaikki bloggaajat ketkä halusinkin! :) Oikein mukava klinikka, mutta siitä sitten tarkemmin toisessa postauksessa jonka pitäisi tulla tässä lähipäivinä! :) Voisin myös toteuttaa jotain erikoispostauksia nyt kesälomalla!
 
 
Mitä te piditte tästä ihan tallikuulumis-postauksesta?
Onko teillä jotain postaus ideoita? Kommentoikaa!!

2 kommenttia:

  1. Ootko menossa millekkään leirille? Jos meet voitko ottaa kuvia ja kertoa joka päivästä jotain??

    VastaaPoista
  2. Olin juuri leirillä siitä tulee torstaina postausta ja menen vielä toiselle leirille josta yritän saada enemmän kuvia ja pidemmän postauksen eli kohta kun kone on korjattu niin postausta rupee tulemaan. Tämänkin kirjoitin puhelimella.

    VastaaPoista