tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kaikkea kuulumisia sekä eka leiri!

Olisi pitänyt saada hyvä fiilis, mutta sitä ei tullut... Ei valkussa, ei tunnilla.

 Valkussa hypättiin rataa ja mulla oli Spirit ja kun sen kuulin niin meinasin repiä hiukseni irti! Pelkäsin niin paljon, että itku oli tallissa koko aika kurkussa. Onneksi kaverini, joka ratsastaa aina omalla tunnillani ja oli nyt kuvaamassa lohdutti ridaopen kanssa, että hyvin se menee. Ja niinhän se ehkä meni... Spirit ei säikähdellyt, muttta itse vain olin niin jotain kauheaa, että surkeampaa kuskia Spiritillä ei olisi voinut olla! Verrailtiin kevyessä ravissa ym. ei mitään kummaa ympyröitä ja voltteja. Itse olin kädet suorassa ja jännittynyt kroppa... Sileällä meni muuten ihan jees paitsi laukka. En tiedä yhtään mitä siinä kävi!!! Laukassa saatin laukata yksi pitkäsivu tai yksi lyhyt sivu tai molemmat. Alussa meni superisti laukat ja yhtäkkiä Spirit kiihdytti laukkaa ja kääntyi pois uralta johonkin..?! Ja kun yritin kääntää takaisin nousi se pystyyn, sitten käytin kevyesti raippaa pyllyllä ja ei! Huoh sitten oikein painoin sisä pohkeella ja mulla oli ulko-ohja kireämmällä ja se suosto menemään yhden pitkän sivun ja päätin, että mun ja Spiritin laukat olivat hyvä lopettaa siihen. Sitten hypättiin pientä estettä alkuverkaksi ja se oli siis pysty, jonne käännettiin heti pitkän sivun loppua ennen. Ja siitä päästin Spiritin valumaan pitkälle sivulle! Sitten tultiin pysty toisesta suunnasta ja sekoilin senkin pieleen koska pitkä lähestyminen. Ne on mulle hirvittävän vaikeita niinkuin valkussakin. No sitten otettiin sellanen tehtävä, että pitkällä lähestymisellä pysty ja sieltä lävistäjälle, jossa suuntaa vaihtava pystyeste. Se oli ehkä ainoa hyvä osuus valkussa enkä möhlinyt sitä... Rata oli kaikkea ihan kauheaa. Siis tein KAIKEN VÄÄRIN mitä esteillä voi tehdä lähestymiset, tiet, laukan pyörimisenkin unohdin. Rata alkoi voltilla olevalla kavaletilla ravissa ja siitä laukkaa pystylle, josta pysty-okseri linjalle ja toisesta suunnasta suuntaa vaihtava pysty... Ei ollut mitään puhkua hypätä ja tultiinkin se suuntaa vaihtava pysty uusiksi. HUOH! Tässä kuvia fiiliksistä joita en välttämättä olisi halunnut laittaa :D

Hihi hihi! :´D

Tää hyppy tuli toosi pohjaan! Kyseessä okseri takapuomi 55cm?

Loppuraveja...

Masilla menin eilen eikä siitäkään tee mieli kirjoittaa.. Laiteltiin poni kaverini kanssa kuntoon ja vietiin kentälle vyö kireäksi selkään jalustinten säätö ja vielä vyön tarkistus! Olin innoissan vielä alkuraveissa ja sitten jalkkarit nostettiin siihen satulan eteen ja Masi oli ihan jees, mutta raukalla oli varmaan ihan super kuuma niinkuin ratsastajalla, joten pysyteltiin reippaasti mukavuusalueen sisäpuolella ja jouduin puristelemaan tai kopauttamaan pohkeella 5-sekunnin välein. Olin väsynyt ja äkäinen ja en kerro kyllä tunnista nyt sen enempää, mutta kuvat laitan silti! Niissäkin näkee, että ilmeeni on ärtynyt ja molemmilla on suunnattoman kuuma.
Noilla fiiliksillä mentiin leirille ja siellä oli kivaa! Olisi ollut enemmän kuvia, mutta kun mikään kone ei halua tehdä yhteistyötä! Ja yhtä isäni korjaa! TUO POSTAUKSEN ALKU OLI SIIS KIRJOITETTU ENNEN LEIRILLE LÄHTÖÄ!  Ja huomenna omalla tunnilla mennään ilman satulaa ja hypitään ja toivon Nasua! <3 Mitäs tässä tänään oli valkka ja menin Masilla ja nyt jäi tosi hyvä fiilis toisin kuin pari viikkoa sitten ennen leiriä. :) Tiesin että kannatti ottaa uusiksi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti