torstai 19. kesäkuuta 2014

Pomppimista ilman satulaa!

Moi! Nyt on onneksi pääsen postailemaan eilisestä tunnista jolloin menin Hannalla. Hypättiiin ilman satulaa! :) Hanna meni jo klo 15 ekallle tunnille joten mun ei tarvinnut laittaa sitä kuntoon. Oman tunnin alussa otin Hannalta satulan pois ja selässä oltiin ja uralle! Käveltiin aika pitkät alkukäynnit joiden jälkeen alettiin verrailemaan ravissa ja Hannan kaikki askellajit on tosi pehmeät joten siellä on kiva istua!



Tämäkin oli tälläista ei niin "rehellisellä" ravilla varustettua!

Kyllä kuskia nauratti ja hymykin oli herkässä, kun oli noin kiva poni!



Tässä kuvassa tosiaan Hanna ei ihan rehellisesti ravannut!
Hanna ei oikein millään tahtonut liikkua rehellisesti, vaan sen sijaan pomotti ruunia luimimalla! Laukat me nostettiin ympyrällä niin, että mentiin puoliympyrää ravissa ja ympyrän keskellä oli puomi ja kun sen oli ylittänyt niin laukka ja laukattiin loput eli puoliympyrää!

No johan ravaa! :D Katsokaa korvien asentoa! Tosiaan tuon puomin jälkeen oli laukannosto!

Hmm... Askellaji nimeltä ravilaukka!

Mootoori käynnistyi!

"Ei vaan pysty, kun on kakkahätä!"
Sen jälkeen meillä oli alkuverkka esteenä n. 50cm ristikko. Ja mä tulin kaikille esteille ravissa sisään ja jatkoin laukassa! Se oli siis pitkän sivun alussa oran sisäpuolella! Siinä vaiheessa olikin alkanut kunnon sade jota jatkui koko lopputunnin, mutta sitkeästi jatkettiin kentällä! :D Sitten tultiin se toisen kerran jolta jatkettiin vielä L-päätyyn pääty-ympyrä jossa oli ristikko. Sillekkin tulin ravissa sisään. Sitten viimeisellä kiekalla hyppäsin ennätykseni Viikissä ja ilman satulaa! Leirillä tosin hyppäsin ennätykseni, kun okseri oli about 90cm. Siis eilen hypätyllä pystyllä korkeutta jotain 60cm! Hihi! Eihän sekään mikään suuri este ole, mutta ilman satulaa hypättynä mulle on!



Ja ennen kuin kukaan tulee valittamaan niin tiedän, että osassa kuvia ohjat on löysällä! Ja tiedän että mulla on chapsin nappi auki, en vain huomannut sitä tunnilla! Ja tiedä että en antanut kädellä hirveästi tilaa hevoselle, vaan tuin itseäni ohjilla! Se ei ollut tarkoitus! Muistakaa,että ei nuo esteetkään ollut isoja! Etu käteen sanon jo HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Kommentoikaahan jotain mun mielenvirkistykseksi, kun tuntuu että tää on ihan hiljanen blogi! Ei haittaisi vaikka kommentteja tulisi enemmän kuin yksi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti