keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kausi paketissa!

Moi! Blogi on elänyt pientä hiljaiseloa toivottavasti ei haittaa! :) Alku viikon normaalit tallipäivät, mutta maanantaina menin Lumikilla. Poni oli super! Ainakin viime kertaan verrattuna... Vähän se yritti mua vedättää ja laukassa onnistui ja kevyesti pompotti! :D Hyppäsin yhden pystyn ja ristikon. Lumppa jarrutti ravista käyntiin ekalle ristikolle ja meni korkeimmasta kohdasta yli, sitten reippaassa ravissa pystylle jolle tuli sanoisinko erikoinen pomppu... :D Ensin melkein kielto ja yhtäkkiä kaikki jalat suorina ilmaan ja yli päästiin ja kuskia nauratti...


Tiistaina tein perusmerkin rataharjoituksena valkussa ja yllätyin, koska menin Spiritillä, no miten vaan. Ihan jees meni! Tässä vielä nämä open kommentit:
+ paljon tarkkoja siirtymisiä, hyvä :)
+ tsemppasit hyvin radalla vaikka poni välillä jännitti
+ olet päättäväinen, hyvä :)
- istu taakse ja alas satulaan


Eli tänään sitten taas ilman satulaa hyppelöitä! Aluksi käyntiä josta raviin. Sitten meidän piti peruuttaa sillei että saadaan poni samalla kääntymään (ei menny kovin hyvin). Sitten tultiin puomeja ilman toista kättä ja ilman molempia käsiä. Sitten Korotettiin siitä 30cm kaaletti, jonka Hanna innostui hyppäämään ja se olikin melkein ainoa kerta jolloin hyppäsi! :D Kerran laukassa otti sen jälkeen hypyn muuten lompsuteltiin siitä ravissa yli. Sitten tulttiin ravissa silmät kiinni ja minä menin ilman käsiä (esteet myös) ihan maapuomit ja Hanna meni no jaa varmaan suoraan ja hyvin, enhän mä mitään nähny! ;D Ja loppuun laukattiin tasan kaksi kertaa niitten puomien jälkeen (tultiin silmät auki) ja käänneettiin lyhyelle sivulle niin koko S-kirjaimen pitkä sivu, menin ilman käsiä. Hanna oli aika täpinnöissään ja mentiinkin suhteellisen lujaa Hannaksi! :) Tuntuu tyhjältä kun ei ole tallijuttuja, mutta ei voi mitään ihan hyvää tekee lomailla, paitsi ensi viikolla on leiri. :)))


Ei tee kyllä mikään kone yhteistyötä ehkä ensi viikolla onnistaa! ;) Joten ei kuvia tällä kertaa, kunhan herättelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti