torstai 29. toukokuuta 2014

Sunny!

Moikka! Eilen mentiin jo vähän jälkeen kahden tallille ja katottiin kun yksärit jotain laukkaili ja mentiin yläkertaan ja ylipäätään "hengailtiin" tai oikeastaan odotettiin kylläkin tuntilistoja. Ne tuli sittem tasan puoli kolme ja mun kohdalla oli taas Sunny mikä olisi ollut viimeviikolla, mutta kun oltiin luokkaretkellä. Tykkään paljon Sunnystä ja se on oikein näppärä kääntymään ja menee SUPER hyvin omalla moottorilla! :)  Aiheena oli väistöt ravissa ja käynnissä ja tehtiiin tosiaan molempiin suuntiin! Sunny väisiti toosi hyvin ja kerran ope sanoi, että nyt se lähtee tekemään väistöä niin että peppu edellä ja että peppu johtaa, mutta sen sain korjattua jo saman väistön aikana. Ja viimeviikolla muilla oli ollut hankaluuksia ja nyt vaikka en viimeviikolla ollutkaan niin kaikki, koko ryhmä sai hyvät väistöt poneillansa. :) Tehtiin siis molempiin suuntiin ja ravissa Sunny innostui ja lähti väistämään reippaassa ravissa (omasta mielestään varmaan GP-poni! :D) kuin parempikin kisaponi! :D Eli tuossa tuo tehtävä:

Eli väistöä mentiin tuo sivuttainen pätkä mihin toi osoittaa. Kaikki varmaan osaa kuvitella ton toiseenkin suuntaan käynnissä ja ravissa! ;)
Ja siís nämä kuvat 2 viikon takaa jolloin, mulla ei ollut chapsejä mukana ja mulla oli liian pitkät jalustimet. Täksi tunniksi mulla oli samat housut, mutta vain punainen takki, toppahanskat, chapsit ja lyhyemmät jalustimet. Ja tossa ylemmässä kuvassa, multa tippu jalustin ja sen takia katson alas (tosiaan kun oli liian pitkät jalustimet + harjotusravi = jalustimet tippuu). Ja tossa alemmassa mennään harjotusravia, niin enään mulla ei tupannut tollei kädet suoriksi ja liian eteen, vaan säilytin hyvän ohjastuntuman ja kyynärpäissä kulmat!

Jalustimen etsintää...

Noi kädet!
Laukat mentiin pääty-ympyrällä L:stä L:ään. Ja Sunny meni kivasti, vaikka itse lähdinkin "ajamaan" sitä sinne laukkaan. Ja kaikille tiedoksi, että Sunnyllä on toosi ilmava ravi jo itsestään, joka laittaa vatsalihakset ja tasapainon koetukselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti