tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesä on täällä!

Huhhuh! Taas tullut liikaa taukoa. No viimeviikolla ei mitään kummalista. Valmentaja oli Ypäjällä joten mentiin sileällä sellaista tehtävää että R-kirjaimeen voltti ja siitä uraa pitkin ja myöhemmin nostettiin laukka voltin jälkeen joka jatkui S-kirjaimeen. Tätä tehtiin viimeviikolla valkussa, omalla tunnilla ja oman tunnin jälkeen olleella rästitunnilla! :D Vähän tylsää joo. Valkussa menin Spiritillä, omalla tunnilla ihan uudella tuttavuudella Ramonalla, joka oli tosi laiska, mutta laukkojen jälkeen vaihteet alkoi löytyä.

Ihana uus riimu ja toi turkoosi naru! Ja Ramona! <3

Rästillä menin pitkästä, pitkästä ja vielä kerran pitkästä aikaa Sunnyllä. Pakko sanoa, että se on näppärä peli se! Todella reipas ja kun sen antoi mennä omaa reipasta vauhtiaan niin vielä parempi. Sunnyllä on normaali ravi jo sellaista lisättyä ravia, että eihän mun kunto siinä istumiseen riittänyt! :D Oli kyllä kiva päästä menemään sillä. Viimeksi menin sillä kun tulin Viikkiin juuri kun ponikoulu aloitettiin kolmannella tunnillani.


Tällä viikolla en ollut maanantaina tallilla, koska kokeet ja kirjaesitelmä. Kirjaesitelmän sain  juuri kirjoitettua ja tänään oli hissan koe ja perjantaina sitten uskonto. :(
Eilen oli +30 ja tänään +25 arvatkaa sitten Spirit parka on musta ja joku todella järkevä ihminen on mennyt laittamaan sille mustan huovan... Molemmilla meistä oli kuuma ja molemmat onneksi myös yritti kunnolla. Tehtiin todella tylsää tehtävää esteillä siirtymisten parissaja ensi kerralla on koulua! :/  Tallinomistaja sanoi että aina valkuissa treenataan ja sitten rata, no me ei edes olla hypätty rataa ja nyt jo koulua... Taas oli kaksi puomipyramidia pitkien sivujen sisäpuolella ja niihin tehtiin ravi-käynti, käynti-ravi, ravi-laukka-ravi ja käynti-laukka siirtymisiä. Nyt panostin laukkaan enemmän sillä yleensä jään vain matkustelemaan sinne ihanan pehmeään laukkaan. Nyt ratsastin kunnolla ja kulmiin ja eteen! Valkku meni hyvin ja Spiritin karava oli pörröinen ja ihan märkä valkun jälkeen.





Ihanuus!!! <3

Se tekee noin aina <3

Blogin päätähti Nasse on jäänyt todella paljon varjoon ja ensi viikolla yritän päästä tallille ja tehdä kunnon postauksen. Nasse on vaihtanut itsensä kesäharjaan eli leikkasin sen. Ja se oli eilen käynyt niin kuumana, että tänään sillä mentiin yksi tunti. Pallero voi hyvin ja aina kun olen ollut tallilla olen pessyt varusteita ja kupit, sekä vähintään moikannut ponia ja joskus laitellu kuntoon. Tänään käytiin ottamassa musta ja Nassesta pari kuvaa.

"Ei jaksa poseeraa!"



"Hui noni nyt mä poseeraan! Tyytyväinen?"

"Varmaan on heinää!"

"Noni se oli siinä! Nyt poois!" :`D

Nasua nukutti. <333

 Älkää sitten välittäkö, että olen ottanut kuvat puhelimella kamerasta siihen on yksi syy kyllä! ;)

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Hyvä juttu että sait leikattua Nassen harjan sillä se olikin jo ehtinyt kasvaa vähän pitkäksi. :) Ensi kerralla jos leikkaat niin jätä mielellään otsatukka väliin sillä sitä ei yleensä leikata. Älä ota pahalla tätä kommenttia, sillä en tarkoita mitään pahaa ajattelin vain että suora otsis ei ehkä ole Nasselle kaikkein sopivin :D

    Mutta kiva blogi sulla ja hyvä että valmennuksissa on mennyt hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ota pahalla! :) Ja niin vähän ajattelin, että Joo en taida leikata ensikerralla! :D Kiitos sunkin blogi on kiva ja ratsastat ihan superisti Nassella! :))))

      Poista