maanantai 12. toukokuuta 2014

Kaikki loppuu aikanaan, mutta hupi jatkuu!

KIRJOITETTU VIIMEVIIKOLLA, MUTTA BLOGGER EI OLE JOSTAIN SYYSTÄ JULKAISSUT!!!!!!!!!!




Niin ja mulla ja Spiritillä hyvä suorituskyky loppui nyt!
Jes valkussa alkuviikosta taas ajattelin, että vuhuu taas paras heppa alla! Ei, ei ihan niin. Meillä oli pitkien sivujen sisäpuolella puomipyramideja eli kaksi puomia vierekkäin alla ja yksi niiden päällä. Tultiin niitä alkuun ravissa ja en saanut ravia sopivan teräväksi. Sitten jätettiin toinen puomipyrämidi pois ja tultiin toista laukassa ja no ajattelin, että "Aah Spirit hoitaa nää hommat aina niin hyvin!" ja siihen se päättyi. Puomit lenteli ympäri kenttää ja Spirit kaatui etusilleen ja maha viisti maata ja yhtäkkiä häpsähtänyt hevonen nousi ratsastaja selässään takaisin pystyyn. Siellä mä kiikuin istuen satulan edessä ja humpautin (<- :D) itseni takaisin satulaan. Hengissä selvittiin, mutta ratsastaja ja hevonen kääntyivät epävarmaksi ja Spirit hyppeli niiden puomikasojen yli, kunnes tultiin tällaista tehtävää!

Aluksi esteet oli siis kaikki pystyjä kunnes tosta yhdestä tuli okseri. Spirit hyppi tosi terävästi ja ei ollut ihan kuminauha ja olin "sokea" etäisyyksille. Tultiin tosi paljon pohjaan ja siksi myös hypyissä ei ollut niin  mukavaa olla kyydissä. Kaikki radat meni ihan jees, ainoa vain noi etäisyydet lähinnä jäi harmittamaan.




Pohjaan!



Keskittyny ilme! :D


Kyllä se kulti venyy! :D Taas paikka huono!
 


Eilen sitten mentiin ilman satulaa ja laitoin Spiritille satulan kun vein sen kentälle ja siellä sitten otin sen pois ja mut puntattiin selkään. Lähin aika varmoin fiiliksin, mutta Spiritin selkäranka tuntui. Alettiin sitten ravaamaan ja tottakai minä en osannut istua alas, mutta ei kai se niin pahalle ainakaan kuvien perusteella näyttänyt. Sitten alettiin tekemään ympyräitä ja koska ravi pompotti niin pidin harjasta kiinni enkä saanut kunnolla käännettyä.




 

 Sitten kerran olin kääntämässä ympyrälle, mutta Spirit kääns vain kaulaa ja lähti lujempaa ravia ja mä olin vieläkin menossa ympyrälle ja tumps, seuraava mitä näin oli Spiritin turpa ja vasemmassa istuinluussa ja häntäluussa tuntui.


Mustelmilla selvittiin ja hop takaisin selkään. Päätin sitten ravailla pari kiekkaa ilman satulaa ja sitten tein yhden laukka ympyrän ilman satulaa joka jäi viimeiseksi, sillä päässäni pyöri ajatus satulan takaisin ottamisesta ja no takaisinhan se tuli sillä välin kun muut laukkasi!

Harmitti ihan sikana koska en ole luovuttaja tyyppiä ja harmitti ihan hitsisti, mutta en halunnut pilata muiden hupia sillä että minä menen ilmansatulaa ja meinaan koko aika tippua. Otin sitten satulan ja laitoin ihan kunnon koulujalkkarit ja menin harjoitusravia ihan hengessä mukana! :)


 Lyhensin kuitenkin pari reikää koska hypättiin yhtä kavalettia. Aluksi tultiin ravissa, sitten tulin ilman toista kättä, sitten ilman käsiä ja kaksi kertaa silmät kiinni ilman käsiä! On se vaan niin ihana ja MEIJÄN TUNNILLA ON PARHAAT IHMISET JA KAVERIT IKINÄ! <333 Kiitos ihanasta tunnista ja kannustuksesta mitä aina annatte! On se vaan niin ihanaa että on tollaisia kavereita ja niistä ei halua luopua! <3 Ja kaksi ihaninta ponia jotka täyttää kaiken Nasse ja Spirit! Molemmat opettanu mua huikeesti ja luottamus kasvaa molempien kanssa vaikka haasteita on. :) Ei muuta sanottavaa 3 kakkua plus yhden meijän tuntilaisen myöhästynyt kakku = 4 kakkua ensiviikolle! Sitten valmennuksissa hypitään, mutta omalla tunnilla aletaan menemään sileellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti