keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ratsastelua ja ostosten esitely

Lähi aikoina ei ole ollut innostusta kirjoittaa ja muistutan, kaikkia asiallisesta kommentoimisesta! Kun kommentoit mieti että et loukkaa sillä ketään ja että se on kannustavaa ja tekee kommentien lukijalle hyvän olon. Toki jos on huomautettavaa teethän sen asiallisesti!

No niin sitten aiheeseen en ole pitkään, pitkään aikaan laittanut kuulumisia. En ole jaksanut laittaa sitä Jessican lähettämää haastetta vielä. Jessican blogin osoite on www.myworldisyourdream.blogspot.fi, jos haluutte käykää ihmeessä kurkkaamassa!

Oon nyt ratsastellut kesän leirien takia rästejä ja no nyt menin sitten viime rästin Masilla ja joka hoitaa sitä sai laittaa ponin kuntoon! :) No polle kuntoon ja kentälle jalustimia lyhensin ihan vähän, mutta jätin ne silti koulujakkareiksi! Oli vähän halu laittaa koulujalustimet kun valkussa ja tunnilla hypätään tällä viikolla. :))) No Masi oli aika laiska käynnissä ja ravissa ja samantien kun istuin harjoitusraviin poni hidasti käyntiin. No eikun uudestaan liikkeelle!







 No ei tehty mitään kummallista ympyröitä ja voltteja ja käytiin alkukäyynit maastossa ja kaverini kuvasi niin saatiin maastostakin hienoja kuvia! :)

 No kerran sitten mulle riitti se koko aika oleva pohkeilla anto ja napautin raipalla kevyesti ja johan virkisty. Välillä ajatteli vielä siirrellä käyntiin, mutta kuule se ei mulle käyny! Laukassa sillä oli hyvä rytmi, mutta sillä on Nasuakin ponimaisempi tikityslaukka, jossa on hieman hankala istua ei siis hirmu vaikea, mutta hieman hankala. Laukassa se oli kivaa ja pyöreää sekä rullaavaa. Hyvä Masi! No sitten loppuravit ja käynnit. Ihanista kuvista kiitos kaverilleni!





Sitten jatkuikin normi tallipäivä pesin Nasun kupit ja suitset ulkona. Toin satulankin ja harjasin siitä huovan ja sen lampaankarvan. Kaverini pesi Hemulin suitset kun niitä ei ollut oikeesti puhdistettu valehtelematta n. 3kk! No sitten vielä Nasu kuntoon tunnille ja tottakai välissä söinkin, mutta eipä mitään kummallista.

 

No valkussa sitten mentiin puomeja ja menin Spiritillä. Herra kuntoo ja sitten tunnille ja alku oli katastrofaalista! Poni oli "turta" pohkeelle ja sama juttu kun Masilla kerran näpäytys laukassa niin koko lopputunti mentiin sillä. Poni meni niin hienosti laukasssa!!! Saatiin ihan hirveesti kehuja siitä, että se oli kuin eri poni ja jopa yhden meidän valmennustytön äitikin kehui sitä! <333 :) No sitten jatkoin hoitopäivää sillä tavalla, että söin ja pesin Nasun satulan ja suitset. Sitten lähdin leipomaan viime kerran tippumisen jälkeen! :D
Ahmijalla kerrankin heinää jäljellä! :D Pakko ikuistaa...

Syömisen jälkeen nukuttaa ketä tahansa! <3

Herttakin lepäili. :)

Sen mustan ristikon jälkeen tulossa lävistäjää loppuun. Unohin vaihtaa laukan. :D

Ja taas samaa juttua jatkamassa, kauempaa otettu kuva.

Ja sit raviin! :D

Tulin vielä kerran samasta tehtävästä tuon musta-valkoisen ristikko kohdan jossa vaihdoin laukan kas näin! :D

Hieno poni ja valmennuksissa jatketaan!
 

Sitten tänään hypättiin omalla tunnilla ja tultiin tällaista tehtävää, että pitkällä sivulla uran sisäpuolella oli linja josta toinen oli 60cm ristikko jossa ponnistuspuomi edessä. Sitten oli pinkki 70cm pysty  eli niistä tuli kai 5 askeleen linja ja viimeinen joka otettiin vikalla kiekalla minirataan olikin 50cm ristikko joka oli lävistäjällä! Tässä pari kuvaa radasta valitettavasti kuvaaja oli juuri ottanut laukka eikä hyppykohdista! :D Kiitos silti ihanalle tallikaverilleni, joka nämä pari viitsi ja kerkesi ottamaan. :)))


Yksi päivä käytiin sitten Hööksissä ja kunten ylimmistä Masi-kuvista näkyy tuli ostettua uudet ratsastushousut! Niissä paikka on ihan normikangasta joten niillä on aika haastava hypätä. Sen takia varmaan sileälle ja ilmansatulaa. Sitten ostettiin myös ihan Spooksin sukat, koska mulla on muut ihan perus sukat mennny rikki.

Tässä kuulumisia ja jos kommentoitte tehkää se asiallisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti