sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Spiritillä esteitä

Moikka! Omalla tunnillani alkuviikosta menin siten Spiritillä ja siinä oli sama juttu eli kun mentiin vasempaankierrokseen niin se yritti kääntyä oikeeseen kierrokseen ja jotain reippaili ja oli jännittynyt koko alkukäynnit. Sitten kun siirryttiin raviin sain hyvän tahdin ja herra menikin oikein hienosti. Itse verryttelin (piti verrytellä omatoimisesti)  loivalla kiemurauralla, vastakkaisiin kulmiin voltit, satunnaisia pysähdyksiä (meni tosi hyvin) ja sitten tietty pääty-ympyröitä. Kokeilin myös peruutuksia ja hieman ravipohkeenväistöä eli monipuolinen alkuverkka ja hyvä työ näytti sitte tulosta. Mutta ei kuskin kannalta... Meillä oli aluksi puomi linja ja siihen väliin 6 askelta jotka piti laskee ääneen. Tultiin aika reippaalla laukalla sisään ja Spirit vähän vei mua toiselle puomille mutta ei se mitään tasan 6! :D Sitten ekasta 20cm-40cm ristikko ja tokasta 50cm pysty ja taas piti pitää sama tempo ja samat laukka-askeleet! No ristikkoon kolautettiin eli mä oisin voinut ratsastaa sen teräväksi, mutta... :D Sitten kun kaikki oli hypänny sama juttu uusiks. No ristikkoon sain sen skarpiksi, mutta... Ei muuta kun koko pystyn puomi alas! :D Ei vitsi!!! Mitä mää jään matkustaa!? No ei se mitään enskerralla pitää muistaa, että Spiritillä jaa takajalat löysiksi aika helpolla jos kuski matkustaa ja on itsekkin löysä kun luulee, että poni hoitaa hommat. Mutta siis kokemusta samaisesta jutusta on enemmän, sillä kerran tultiin kokonainen rata kolistellen puomeja. Onneksi mikään ei tullut alas, mutta koko aika kuului "Klonk!"

Kuvat pieniä koska muuten pikselilaatuisia!

Joo mulla on pysty esteasento! :D

No sitten ei ole tullut just mitään muuta kun heppajuttuja mutta täähän on heppablogi! ;D No mutta viikonloppuna oltiin tuttujen luona jne. Tultiin eilen kotiin ja oli huppari/T-paita keli ja nytkin mittari näyttää +8,2 astetta. Matikankokeestaki sain 10- ja koulu edistyy ihan hyvin. Nyta vaan tulossa enkun koe kääk! Juup ja nähtiin yks päivä pellolla hirvi ja niiltä kaukaisilta hullareilta ostin noi, mitä tossa alhaalla on kuvassa. :)

Kesä tulee!!! <3

lökarit, keskellä pinkki T-paita Tommy Hilfiger, Espritin pinkki huppari oikealla ja sukat
Ei tässä mitään maanantaina koklaan ottaa järkkärin...? Tallille siis, jotta saisitte laadukkaampii mitä nää puhelin kuvat! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti