sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

MyDay

Moi! Tässä tää MyDay on! :)

Heräsin joskus klo 8.40 ja tulin alas pädeilemään eli pelaamaan iPadilla. Pelailin HayDaytä siinä hetken ja menin tekemään aamupalan. Söin ja menin pesemään hampaat. Puin päälle ja soitin kavereille siinä puoli yhdentoista aikaan että voisko olla ja varttii yli ykstoista meninkin sitten kavereille! :) Vietiin niitten koira lenkille ja hypytettiin sitä vähän ja otettiin kuvia. ;)
HayDay ihan paras! Oon taas alkanu pelaa vähän ahkerammin.



Ihan päivällä oli +5


Vaatteet. Eli lila pusero ja mustat housut, Lindex

Kuvanmuokkausta ihan photoshopilla! :D

Alkaa tulppaanit kukkia! Ihanaa, että ei tullu takatalvea. :)

Päivällä tulinkin sitten kotiin ja luuhasin kotona. Sitten meillä olikin aika pian tuoka, joka oli possun pihviä ja "röstejä" eli siis ei ihan niitä oikeita röstejä vaan sellaisia... ...no en nyt ala selittämään. Sitten tein läksyt ja taas pelailin iPadilla ja "leikin" jumppapallolla. Illemalla oisko ollu kello jotain viisi tai sinnepäin, niin pestiin auto ja sitten tulin sisään katsomaan TV:tä. Ja tuossa n. 20.30 meillä oli sauna ja nyt mä sitten taas kirjottelen postausta. :D Aika lyhyt ja tylsä tästä tuli, mutta noin mun päivä tänään kului. Eiks ookki tylsää? :D No ei sitä sen viikonlopun pitää olla, pelkkää lepäämistä. :) Huomenna sitten taas kouluun, kotiin ja tallille ja läksyt ja plaah!

Sitten blogiin liittyviä juttuja:

A) Banneri on ihan karsee kun on epätarkat kuvat ym. :D
B) Kommentteja tulee aika vähän
C) Tiedän, että postailen aika vähän lifestyleä, mutta yritän parantaa tapani. Tässä oli ainakin yksi lifestyle-postaus.
D) Minut on haastettu ja otan haasteen ilolla vastaan. :) Teen haasteen huomenna ja se on fifty-fifty eli puoliksi hevospostaus ja puoliksi lifestyle! Malttakaahan odottaa.


Muistakaahan kommentoida ja rekisteröityä lukijaksi. :)

3 kommenttia:

  1. HAHAHHHAHAH SULLA ON VITUN PASKA BLOGI! Et osaa ees ratsastaa Nassella, olin yks kerta katsomassa ja nasse vaa ryösti ja kaikkee LOOL :DDDD Kannattaa ottaa oppii niiltä jotka osaa ratsastaa Nassella, esim Natte tai se joku Jessica joka ratsastaa lauantaina!!!

    Käy kattoo niiden blogit! Ainakin sillä jessikalla on siinä uudessa postauksessa video jossa se ratsastaa Nassella niin kannattaa kattoa se :)

    http://natenblogi.blogspot.fi/

    http://myworldisyourdream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ikinä ole lesonnu, että osaan ratsastaa Nassea ja aivan niinhän Se ryöstää. Tuleppahan kommentoimaan omalla nimellä, ai niin jos ees uskallat! :DDD

      Poista
  2. Blogin pitäminen ja niiden lukeminen on harrastus ja täysin vapaaehtoista. Mikäli jollakin on tarve ilkeillä ja olla loukkaava kommenteissaan, saa viestin lähettäjän tiedot selville. Toivonpa siis, että kaikki muistavat hyvät käytöstavat vaikka ollaankin näkymättömiä toisillemme. Mukavaa kevättä ja heppahöpötystä bloggarin äidiltä

    VastaaPoista