torstai 20. maaliskuuta 2014

Paineita ja pakkopullaa

Moi! En olekaan pitkään aikaan kirjoitellut tänne blogiin ja joka ilta ajattelen, että kääk taas en kerennyt postata ja jotenkin tuntuu tosi pakkottavalta. Jos tätä pitäisi niinkuin päiväkirjaa niin tulisi postatusta päivittäin, mutta kun ei kerkeä! Koulunkin kanssa on tarpeeksi paineita ja... Sitten kun tietokoneen avaa siinä menee hetki, sitten netti aukee hetken ja blogger aukee hetken toisin, kun jos kirjoitat vihkoon niin avaat vihkon ja alat kirjoittamaan.

Mulla oli eilen estetunti ja menin pitkään toivotulla Hannalla! Poni olikin jo tunnilla joten auttelin kaveriani Aladinin kanssa. Ja sitten hyppäsin kyytiin ja laitoin estejalkkarit ja voi mikä tunne tänään hypätään!!! Ja no sitten uralle ja ope kävi hakemassa 4 tolppaa eli niistä tulisi kaksi estettä ja sitten se laittoi linjan ekasta osasta ristikon ihanista uusista kirkkaista puna-valkoisista puomeista ja sitten haki kolme vaaleanpuna-harmaata puomia ja teki niistä pyramidin eli kaksi alle vierekkäin ja yksi päälle! Sitten alettiin verrailemaan kevyessä ravissa ja Hannan ravi on niin ihanaa!!! <3 Ja omasta mielestäni se liikkui reippaasti (ei tosin omalla moottorilla), mutta ope huusi koko ajan, että "Jalka Liisa jalka jalka jalka, niin että se oikeesti lähtee!" Ja mä annnoin, mutta joo en kyllä reippaasti eli taas kuskin vika! :/ Sitten jäätiin sellaiselle soikiolle. Ja alettiin hyppäämään sitä "linjaa". Siinä oli viisitoistametriä eli poneilla siihen mahtuun 4 laukka-askelta. Ja no Hanna hyppäsi ekalla kierroksella vahvasti sisään ja sitten otti valtavavan pompun 10-15cm korkuiselle puomikasalle! :D
Ja sitten korotettiin se puomikasa pystyksi ja tultiin sitä 4krt ja Hanna tuli isosti sisään ja todella hitaallla laukalla pohjaan sille linjan kakkosellle ja siitä sellainen valtava hyppy! Ja mä lennän ihan Hannan korvien taakse ja vielä jalustimet jalassa ja kiljasen, että "Ei en haluu tippuu!" JA heittäydyn jollaintyylillä sinne satulaan ja alan nauraa. Ois vaan pitäny tippuu! :DDD Ja voi elämä se tuli koko aika isoilla loikilla tai siis pohjaan ja valtava hyppy tekniikalla ja pari kertaa jäin jälkeen, mutta se ei tarkoita ettenkö osaa hypätä on vain ollut tosi pitkä tauko!!!! Jos saisin hyptätä kerran viikossa niin näin ei varmasti olisi! Ja lopussa Hanna imi oikein sille vikalle esteelle! Mutta siis loppukäynnit ja menin naisten satulaan ja siis vielä selvennyksenä otettiin loppuun kavaletti pääty-ympyrä mukaan ja tultiin siis linjan A-osalle ravissa ja jatkettiin B-osa ja kavaletti laukassa!


Alkuviikosta mulla olikin valmennus ja menin sen perusmerkin jonka olen suorittanut about vuosi sitten Nassella ja nyt Spiritillä! Meni ihan jees.. Poni puski sisäpohkeesta koko aika ulos ja pysähdyksessä ei malttanut seistä ja siitä kun mennään keskihalkaisijalle niin siitä oikealle ja kevyttä ravia uraa pitkin niin poni tahtoi siirtyä myöhemmin! Höh! Ja sitten vielä kun vaihdoin suunnan unohdin vaihtaa kevennyksen ja vaihdoin sen vasta juuri ennen harjoitusravi kohtaa! Tärkeintä, että muistin radan! Lävistäjätkin tosin meni ihan kiemurteluksi! :D No ei voi mitään kukaan ei ole täydellinen! :)

Tässä lähiajojen kuulumiset ja ajattelin viikonloppuna tehdä MyDayn kuvina oisko mitään? :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä jos olet sitä mieltä! Yritän muistaa! Teen sen varmaan huomenna ja tulee sunnuntaina tai jtn.

    VastaaPoista