lauantai 1. maaliskuuta 2014

Blogien esittelyt (sori myöhässä)

Moikka! Mulla tuli laiskuus vastaan sori. :D Mulla oli siis alkuviikosta
Poni oli sitten vaihteeksi taas hidas ja oli koko tunnin lukuun ottamatta laukkaa niin tosi tahmea... Mielestäni ponni saisi itsekin ajatella hieman enemmän eteenpäin, että kulkisi omalla "moottorilla". Poni oli ihan mukavan rento eikä
Blogien esittelyt:

1. Harjoittelun mestari  http://www.lissuponi.blogspot.fi/

Tämä blogi oli saman tien lempparini! Hieno banneri, videoita, paljon kuvia ja tekstiä! Juuri mitä blogista etsiikin! Se kertooAngel Of Hero:sta eli Lissusta ja Riinasta. Blogissa on mukavia ja inspiroivia postauksia. :) Minulla ei ole mitään muuta sanottavia. Rekistöröidyin sinne heti ja jatkoin lukemmista. Kiitos kivasta lukuvinkistä Riinalle. :)

2. The Litlle Things In My Life  http://www.katjajadio.blogspot.fi/

Blogi oli tosi kiva, mutta ulkoasu ei ole ihmeellinen, mutta se on jotenkin kivan simppeli rakastuin siihen, mutta omaan blogiini en osaa sitä tehdä. :D Blogi on niin kiva, että jäin seurailemaan sitä!

Kaikkia osallistuneita ja valitettavasti kilpailijoita ei ollut kun seitsemän, joten esittelin vain kaksi! :) Sori jos oli surkeet esittelyt en vaa osaa! :D Mutta huomenna tulossa juttua alkuviikon valmennuksesta Unilla. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti