tiistai 11. maaliskuuta 2014

Viikon tauko!?

Moikka!
Nyt on siis ollut näköjää viikon tauko! Okei laiska bloggaaja ilmoittautuu! :D No mutta siis eilen oli ihan normi tallipäivä. Laitoin heppoja kuntoon katselin tunteja ja kohokohta olikin Nasun kuntoon laittaminen nappula tunnille ja alun n. 15min talutin, kunnes sanoin että mun pitää päästä syömään ennen lähtöä ja niin sitten kerkesinkin!
Mutajalka!

"Kukkuu!"

Ruuti! Sori taas näitten epätarkkuus!

Hehe! <3


Tänään mulla oli kouluvalkku Spiritillä ja laittelin herran kuntoon ja se oli paljon rauhallisempi mitä viime kerralla kun sitä kuntoon laitoin! No sain sen muuten puhtaaksi paitsi vatsaan jäi jotain kuivuneita mutapoimuja vai miksikä niitä oikein sanotaan! Sitten päästiin vasta kymmentä yli menemään kentälle vaikka normaalisti alkaa tasalta, mutta kun kaikilla meni heppoja puunnaillessa aikaa! No sitten vaan jalustimien säätö, ratsaille ja vyön kiristys! Alku käynneissä esiintyi taas sitä sama jännittyneisyytta kun viimeksi ja samoin alku raveissa!

Team puna-musta!

 Sitten laukassa alkoi järkevyys jo näkyä ja Spirit meni ihan äly hyvää laukkaa tahdikasta ja sopivan reipasta ja siirtymiset oli mallikkaita! Se tuntui pitkästä aikaa tosi hyvälle! Sitten loppuraveista sain parhaimmat mitä ikinä oon saanut! Tultiin pari kertaa harjoitusravissa keskihalkaisijalle ja pysähdys ja siitä liikkeelle lähtö! Meni ihan superisti!!! Sitte loppu verkkailtiin omatoimisesti ympyröillä ja loivalla kiemurauralla! Ja voi vitsi pidin ohjat sillei löysinä etti Spirit saisi laskettua pään eteen ja alas ja voi oikeesti se meni tosi reipasta ravia eikä sellaista paikallaan junnaavaa niinkun meillä alussa tuppasi olemaan.  Ja valmentajan kommentti oli tällainen "Just oikein hyvä Liisa nyt se kulkee ihan rehellisesti! Täydellistä noin sen kuuluu mennä!" Ja olin ihan että wow hyvä että oikeesti uskalsin ratsastaa sitä ravia ja työstää sitä! Pitää vain opetella hieman pitää yllä treeneissä toi fiilis! :) Ravista ei valitettavasti ollust kuvia, mutta laaukasta oli pari! Kuvista kiitos yhdelle Ellin hoitajalle! :)

Äää!!! Toi epätarkkuus!!!
 
No siis oli tosi kivaa mennä pitkästä aikaa kentällä ja huomenna sitten hypätään siinä toivottavasti saan jonkun kuvaamaan... Mutta siis tässä taas kuulumisia ja huomenna oletettavasti lisää! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti