sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Oikeinpäin, pohkeella kohti tuntumaa

No heipä hei vaan! Mulla oli viimeviikolla eka valkka ja menin siis Sagalla! Saga oli tosi kiva ja jo heti valmennuksen alussa alettiin työstämään poneja pienen alkupalaverin jälkeen. Mentiin ristiin rastiin eri  suuntiin ja kokoaika asettaen ulos ja sisään ja taivutellen johtavalla ohjalla. Kuvia ei ole koska oli jo niin pimeä, joten videolta näkee tehtävät paremmin! 
Tultiin siis ravissa vähän kaikennäköistä ja sitten mentiin yksi kerrallaan toiseen päätyyn pääty-ympyrälle, jossa eka työstettiin ihan laukassa ja katsottiin, että poni asettuu ja taipuu. Sen jälkeen tultiin puomia ympyrällä ja puomin jälkeen käyntiin. Ei oo ikinä ollut kyllä niin sellanen fiilis, että joku poni ois noin kontrollissa kun ridaa.

Alettiin tulemaan suoralla uralla kahta ravipuomia joiden vällissä käyntiin ja takaisin raviin. Sitten tultiin laukassa samoja puomejaja Saga tuli tosi rauhassa, vaikka välillä tuli väärä laukka ja poni melkein tipahti raville (harvinaista Sagan suhteen :D). Ja tultiin vielälaukassa kerran pystylle! Saga hyppstosi hienosti, eikä edes epäröinyt ja imi kivasti esteelle ja sain askeleet sopimaan ilman, ettäpompattiin mistään 1km päästä (tavallista Sagalla jos ei oo kontrollissa). Niin mutta, että sellasta! Nauttikaa kunnon 6min videosta! Kiitos Lauralle matskuista! Saga oli siis super hyvä! Ja mennään ens viikolla hyppäämään rataa mutta kisojen ulkopuolella eli ei osallistujina. Ja ihan oman kotikentän kisat! :D Luokkana joku ihan mini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti