sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Petrausta esteillä!




Verratkaapas postauksen lopun videoon, tätä kevään menoa, apua!!! :D No okei kyseessä oli eka kerta koskaan kun menin Riolla ja nyt sentään olen mennyt sileää alkuun.


Menin taas Riolla, vhänä epäilytti hypätä sillä ja einasin jo vaihtaa kaverini kanssa kunnes hän sanoi, että kokeile ei siihen nyt kuole! :D No selkäänmenin ja kysyin edellisen tunnin ratsastajalta, että mitä hän oli pitänyt ja sanoi, että "Ihan kauhee, ei enää ikinä!" Mua vähän hymyilytti mutta säädin
estejalkkarit ja estesatula oli paljon kivempi Riolla esteillä, kuin koulusatula!




Ravissa menin harjoitusravia, koska saan paremmin hevosen aktiiviseksi ja omat jalat sen ympärille. Käytin vahvasti ulko-ohjaa, että hevonen tulisi kuulolle ja kun se esteillä kuumuu niin saan sen kiinni! Tultiin diakonaalilla puomeja ja tehtävä oli kahdeksikko tyylinen jolloin asetusta sai hyvin vaihdeltua. Rio tuntui tosi hyvältä.



Laukassa otettiin kevyttä istutaa ja välillä unohdin jäädä kevyeeseen istuntaan ja olin vain etunojassa ja annoin pohkeita! :D Laukassa Rio oli vähän tahmea mutta en joutunut hirveesti laittaa eteenpäin!

Kuvat ja videot c) Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti