tiistai 19. heinäkuuta 2016

Uusi kone, pian alkava ratsastusleiri, loman loppu

Moi! Kirjoitan nyt ensimmäistä kertaa teille uudelta tietokoneeltani! Kyseessa supertehokas Lenovo, jolla pitäisi nyt videoiden ja kuvien muokkailu helpottua! 

Mulla alkaa ensiviikolla ratsastusleiri ja en malta odottaa, että pääsen takaisin hevosen selkään, vaikka loma onkin kulunut nopeasti! Koulujen alkuunkaan ei ole enää kauaa aikaa... Apua! No mutta nyt loppukesäksi on luvattu helleaaltoa, joka kelpaa minulle! Harmi vaan, että osuu just ratsastusleirin aikoihin, joka kielii siitä ettätulee tukalan kuumaa ratsastaa! 
Pepillä treenailua, uudella ohjastteella!

Peppi <3

Dexulla ekalla estetunnilla! 

Pepin kanssa valmistumassa 80cm radalle!

Se oli sitten menoa ja olin tyytyväinen varsinkin tähän vikaan linjaan!

Frisio

Ajattelin myös, että haluaisitteko nähdä nyt blogissa enemmän videoita ja minkälaisia haluisitte, mulla on yksi MyDay ja toinenkin video editoitavana! Heti kun saan ladattua tähän kaikki ohjelmat, jotka tarviin niin ne tulevat ulos tuonne youtuben puolelle! 

Mietin myös, että saattaisin alkaa vlogaamaan, ainakin hieman tässä bloggauksen rinnalla ja voisi katsoa mitä siitä tulee. En kuitenkaan yritä mitään hirmu vloggausta, jolla tienaa rahaa! Mutta tykkään itse enemmän katsoa ja kuvata vlogeja ja blogienkin aika alkaa olemaan pikkuhiljaa ohi... Niin ajattelin, että voisin aktivoitua tuolla youtuben puolella! Miltä se kuulostaisi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti