keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Vanhoja kuvia, ostoksia, keskeneräinen myday yms.

Olen flunssassa ja en mennyt ratsastamaan. Niinpä päätin kirjoittaa viime viikonlopun ostoksista! Ja pari viikkoa sitten ottamiani kuviakin on nyt näytillä! Myös esittelysivuja on tullut hiema päivitettyä ja nyt ei ole ollut oikeen mitään mistä kirjoittaa. Olen myös ollut jumissa viimevuoden koostevideon kanssa koska koneeni ei tahdo jaksa ladata sitä ja sitten kerran sain sen valmiiksi, mutta sitten youtubeen ladattuani tajusin että olen mokannut videon äänet ja noh arvatkaapas sitten... Jätin asian sikseen ja tässä nyt taas joskus paremmalla ajalla yritän uudestaan. Parempi myöhään kun ei milloinkaan! 
Olen myös innolla odottanut eri kokeiden arvosanoja ja nyt niitä taas palautellaan takaisin ja ka on 9 tällähetkellä, että parannettavaa kyllä tässä olisi, varsinkin kielissä! Rihannalta tulikin tuossa hetki sitten uusi albumi ja olen odottanut kuin kuuta nousevaa sen saapumista myös Spotifyihin ja nythän se siellä on ja sitä on tullut kuunneltua ja paljon! Musta ei ollut ihan tyypillistä selkeästi "Rihannamaista" vaan vähän erikoisia biisejä joukossa ja nyt mikäs tässä lörpötellessani kerron myös lempparit tältä albumilta! Mä tykkäsin eniten näistä kolmesta: Consideration, Work ja Needed me. Work biisiää hehkutettiin jonkun verran ja musta se nyt ei ollut mikään kummoinen. 
Uutta huulirasvaa, jota on paljon mainostettu Carmexilta
Pakko heittää käyttökokemuksiani tuosta rasvasta tähän väliin, nimittäin toi on tosi hyvää ja kosteuttaa huulet super nopeasti, mutta ei jää tahmaamaan huulen pintaa!

Uusi kulmapaletti L`orealilta sävyssä Light to medium ja uusi huulipuna, joka kosteuttava, matta ja sellainen ruskean värinen:D 
Lip Pen huulikyniä, H&M ja mielenkiinnolla testaan laatua! Kiva pikmentti ja pysyy hyvin!

Uusi freesi Body Mist
Oon näitä katellut jo hetken ja 4,95€ tällainen sopivan kokoien puteli uutta tuoksua houkutteli! Siellä oli muistaakseni 5 vai 6 eri tuoksua ja itse valitsin Shooting Sunrisen, joka on sopivan freesi, mutta samalla aika vahva. Tosiaan noi ei ole kuin esim. VS:n body mistit vaan tuo tulee enemmän ruiskeena tai "vetisenä" kun sitä suihkauttaa!
Ja vielä kulmapaletti lähikuvaan, mukana harja&sivellin, pinsetit, jotka on tosi hyvät ja napakat! Sekä vasemaalla wax ja oikealla powder eli vaha ja puuteri!
 Sitten vielä pätkä kesken eräistä MyDaytä kuvina! :D Hyvin lähti, mutta sitten se taas unohtui! Voisin kuvata tulevana viikonloppuna uuden videolla!


Aika kuluu tosi nopsaan viikonloppuina ugh!

Nyt voisi vaihtaa kengiksi luistimet, sillä tälläkin hetkellä akikki tiet ihan liukkaat ja vettä sataa koko ajan!





Näin kaunista oli vielä kaksi viikkoa sitten! 

Olen myös miettinyt eri erikoispostausten tai haasteiden tekemistä, koska eikä tässä oikein muutakaan ole. Asukuvia tai jotain lifestylemäisempääkin voisi tänne järjestellä vaikka onhan tämäkin postaus vähän sen tyylinen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti