tiistai 26. tammikuuta 2016

Vanhat probleemat esiin...

Voisin samaistua tässä tunnissa loppukesän estetuntiin Redillä, hevonen menee tuhatta sataa, ilman kontrollia, ratsastaja ei osaa ratsastaa ja katastrofin ainekset on koolla. Tätä throwbäkkiä nyt jos koskaan vähemmän tarvittiin! Taidettii me muuten kaksinumeroinen summa saada kieltoja ja ohimenojakin ja kaupan päälle retkahtanut selkä? Vieläkö lisättävää..? Ei siinä tais olla kaikki :)

Verkkailtiin pellolla ja verkkasin ympyrällä askellajit läpi ja katsoin että jarrut toimii. Sitten tultiin kentälle hyppäämään ympyrällä kahta kavalettia ja väliin tuli 2 laukkaa! Saga on tosi kuuma, joten toistoja ei saisi tulla paljoa, mutta hyvä kun sain ponin edes sinne päätyyn missä hypätään ja vielä niistä esteistä yli, jouduin jopa vähän potkimaan Sagaa niistä yli kun se tuli tosi lujee kohti esteitä ja 6m ennen alkoi kiemurtelemaan ja laukkaamaan paikoillaan... Kerran tulikin vähän yllättävämpi stoppi jälkimmäiselle kavaletille ja selkä sitten siinä retkahti, kun en päässy liikkeeseen mukaan.
Siellä se vetää ohjista....

Just tällaista esteiden läpi juoksemista tää oli tänäänkin.

Istunta puskissa ja mä roikun ohjissa ja hevonen vaa juoksee alta EI NÄIN!

Kun saatiin poni vihdoin molemmista kavaleteista yli päästiin keskittymään tehtävään, mutta poni kävi jo kauheita kierroksia ja ekan hypyn jälkeiset askeleet oli ryntäämistä ja toiset kaksi askelta piti vielä mahtua ja menin tappelemaan ne kädellä, jonka jälkeen poni ryntäs täysiä alta ja ei meinannut pysyä ympyrällä ja jouduin potkaisemaan pariinkin otteeseen sillä ulkopohkeella, mutta tyhmänä jäin itse molempiin ohjiin roikkumaan. Pelkällä ulko-ohjalla ja ulkopohkeellahan pitäis kääntää... 
Toiseen kierrokseen tuli taas kauheeta sähläystä ja roikuin niissä ohjissa ja unhodin pitää pohkeet kiinni ja mentiin sellaista haipakkaa ja etäisyydet oli koko aika kaukana... Ensi viikolla sitten linjoja, no mutta edes kontrolloitu laukka niin pääsisin keskittymään siihen muuhun tekemiseen kt. etäisyyksiin, teihin ja rytmiin, istuntaan ja välttämään niitä turhia kyttäilystoppeja...

JOTAIN POSTITIIVISTA oli se, että Sagalla oli kivan tuntuinen hyppy ja se meni muuten mutkattomasti ja kyllä sieltä tuli ehkä 1 hyvä kierroskin, mutta vähiin jäi. Ensi viikolla sitten laukkaa kontrolliin ja meno jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti