sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kolme ikimuistoista hetkeä hevosten kanssa!

1. KUN SAIN NASSEN HOITSUKSI
Ehdottomasti ikimuistoisin hetki on ollut se kun sain Nasun hoitsuksi. ❤️ Sitä ilon määrää. ❤️  Se on ollut yksi tärkeimpiä hetkiäni ja samoin vuosipäivä. 

2. KUN MENIN ALADINILLA
Voi ei. Menin sillä ihan koulua ja kun se pysähtyi ja tökkäsin sitä kunnolla pohkeilla se pulitti :D Sitten kun tein ravivoltteja niin takaosa nousi vähän väliä! Samin vedettiin 7 pukin laukkasuora ja kaikki tapahtui saman tunnin aikana.
 
3. VUOSIPÄIVÄ
Vuosipäivämme (4.2.14), kun se hirnui iloisesti kun tulin talliin ja kun mentiin ottamaan kuvia se hörisi ja voi se vaan on niin söpö.



Pikkujuttu tähän loppuun jonka halusin jostain syystä kirjoittaa on se että vaikka vihaan sitä kun listassa lukee Liisa-Nasse niin silti olen iloinen ja tiedän, että tähän voin luottaa vaikka onkin villi ja malttamaton, enkä myöskään IKINÄ menetä hermoja sen kanssa vain aina olen iloinen tunnin jälkeen vaikka se vie 6-0 minua kun märkää rättiä! :) Yhdellä tunnilla meillä oli uran sisäpuolella kaksi kavalettia ravietäisyyksillä ja toiselle pitkälle sivulle piti tehdä laukassa kaksi volttia. Hei c'moon arvatkaa vaan kuinka paljon ponilla on halua viedä mut niiden kavalettejen yli laukassa? Kova! Mentiinkin niistä kerran kiitolaukkaa yli ja ope huutaa että ne ei oo tehty laukkaetäisyyksille. Joo ymmärrän ja yritän aina kaikkeni tuon ponin kanssa ja tiedän kyllä ettei olleet laukkaetäisyyksille, mutta kun se kuuluu vaan niin paljon ja meen sillä tosi harvoin niin ei tässä mitään. Mutta joo tällainen turha lörpöttely tähän loppuu ja ajattelen aina että vihaan Nassea koska en saa sitä toimimaan, mutta silti menen iloisen ja onnellisena sen selkään. En vain pysty oikein saada selvää tykkäänkö mennä sillä vai en...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti