sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Nasun kuulumisia

Tällä kertaa mulla ei ole just mitään sanottavaa eikä kuvia tälle niin sanotulle "normipuolelle", joten siksi kerron vain Nasusta juttuja. No mähän kirjoittin tiistaina ihan kunnon postauksen niin huomasin vasta jälkeenpäin, että Nassen harjan leikkusta ei ollut siinä mitään joten nyt kirjoitan siitä sitten juttua. ;) No siiis itsehän minä en sitä leikannut vaan Viikin tutor-hoitaja Alina. Alina sitten leikautti harjaksen ja siitä tuli aika siisti. Minusta varsinkin sellaisilla poneilla joita ei ole yksityiskäytössä, niin pitäisi olla siisti harjas! Eli itse tykkään suht lyhyestä, aika ohuesta ja tasaisesta harjaksesta. Mutta tämä ei näytä Nassella hyvältä, joten sillä on pitkä, normaali paksuinen ja tasainen harjas. :) Se sopii Nasulle täydellisesti joten siksi niin tehtiin taas ja tässä vähän kuvia.


Lopputulos! ->

Söpis!!!

 Nasse siis sai tollasen lampaankarva romaanin satulaan.
Minulla oli sitten keskiviikkona tunti, jonka menin Nellillä. No kaikki alkoi hyvin kunnes suljettujen ovien pääty alkoi taas pelottavaksi. Viime tunneillahan Nelli ei ole mun alla säikkynyt tai muutenkaan ollut erityisen virkeä, mutta silloin sitten oli ja kiikutti mut kaksi kertaa kiitolaukalla toiseen päätyyn! Aika pehmeä laukka sillä on! :D No sitten mentiin hetkeksi kaikki keskiympyrälle, jossa alettiin tekemään ravi-käynti-ravi siirtymisiä ja ne onnistui hyvin. Sitten taas uralle ja matka jatkui. Ja lopussa otettiin laukkaakin avoimien ovien päätyyn puoli ympyrää. Nelli yritti (ja onnistuikin) luisua mun sisäpohkeesta ja no voi hitsi, kun siinä pari kertaa onnistuikin! :D :( No ei muuta sen kummempaa sitten! :)

Säät on ollut aika kurjat täällä Etelä-Suomessa, että vettä tai räntää on tullut ja tiet on todella liukkaat ja ällöttävässä kunnossa. +2 asteella ollaankin menty jo n. kolme päivää ja sää ennusteet lupaa räntä, lumi, vesi ja räntä, lumi, vesi. Ärsyttävää eka räntää joka muuttuisi lumeksi, mutta sitten kaikki muuttuukin vedeksi! Löysin täältä iskäni luona olevalta koneelta banneri teko-ohjeman niin sitä on pakko päästä kokeilemaan! Eli kyseessä on Gimp! :))) Lähipäivinä kuulumisia tulee jos kerkeen, Enkun, matikan ja Ruotsin kokeet olisi nimittäin luvassa ensiviikolle... :( Kiitos muuten kaikista kommenteista niitä on tullut kiva määrä ja kaikki olleet asiallisia ja antavat mulle enemmän inspiraatiota kirjoittaa! <3 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti