tiistai 4. helmikuuta 2014

MyDay, kuulumisia ja minä ja Nasu 1 vuosi yhdessä!


Moikkis!
En ole tänne hetkeen kirjoitellutkaan. Mutta siis nyt taas kunnon postaus ja aloitetaan hepparintamasta.

HEVOSET:
Elikkä viimeviikolla menin Masilla ja poni meni tosi hyvin ilman mitään säikkyilyä ja välillä satunnaisesti jäi pohkeentaakse ja "ryntäsi" töpöttelyravin kautta laukkaan. No siis karsinassa ei käyttäytynyt asiallisesti, muuten jees. Meillä oli sijainen ja mentiin pohkeenväistöäkin ja Masi meni loivalla väistöllä tosi hyvin (tehtiin siis käynnissä) ja sitten kun teki terävämpää/jyrkempää väistöä niin oli hieman tahmea.

Valmennuksessa tänään menin Unilla ja rouva tahtoi kyttäillä koko aika avoimen oven päätyä ja sieltä kerran säikähti ilman muita Unin "kiitolaukkaan"! :D Voi pieni ja no siis tehtiin siirtymisiä, eljä kulmaa ja neljä suoraa sivua ym. Ja Uni oli laiskempi mitä viimeksi. Mutta laukassa tosi kiva ja sen jälkeen otettiin jalustimet pois jalasta ja laitettiin ne kaulalle ristiin ja ravailtiin ja siinä Uni selkeästi virkistyi ja liikkui. :) Muuten meni hyvin paria säikähtämistä lukuunottamatta.

Eilen oli sitten hoitopäiväni ja paraskaverini oli tallilla kuvailemassa ja hyviä järkkärillä otettuja otoksia saatiinkin! Nasulla oli vapaapäivä eli pesin suitset ja satulan toooosi hyvin ja ruokakuppiakin jonkun verran.




Ja kuvat ottanut paraskaverini ja kameralla joka oli järkkäri Canon EOS 1100D. Ja siis kaikki kuvat näistä otettu eilen, mutta mainitsen, että näissä vikoissa kuvissa esiintyvällä ruskealla ponilla menin tänään.
 
Ja kaikista tärkein osio Nasu ja mä ollaan tänään oltu tasan vuosi yhdessä!!!! Ja poika sai vähän herkkuja!!! Otettiin myös pari vuosipäivä kuvaa musta ja pikku söpöliinistä! <333

Meijän eka yhteiskuva tossa alhaalla keskellä. ja eka kuva Nasusta on toi ulkona otettu vasemmalla.






Joo siis mulla on vielä ratsastussaappaat noissa kuvissa, että... :D
 
NORMAALIT UUTISET:
 
Nyt on ollut lämpimät säät täällä Etelä-Suomessa ja plussalla ollaan menty alkuviikko ja huomenna -5 astetta, että ihan kiva... :o ja mulla on tulossa koulussa kielisää kokeita ei muuta siellä ja nyt itse MyDayihin! En ole mikään paras tekemään, mutta anyway!
 
Oli siis sunnuntai ja heräsin n. klo 8 ja makoilin sängyllä ja luin kirjaa. Sen jälkeen menin aamupalalle ja tarjolla oli yogurttia, puuroa ja leipää. Juomina mehua, kaakaota ja maitoa. Söin leivän ja mukillisen kaakaota ja otin leipää. Olin puhelimella jne. ja vaihdoin vaatteet ja lähdin perheen kanssa luistelemaan. Oli nätti sää!


Kotona mulla olikin päivä peiton vaihdon aika ja vaihdoin tähän.

 


 
Sen jäkeen oli ruoka elikkäs jauhelihaperunasose-laatikkoa. Nam! Jonka jälkeen söimme siis kahdelta niin kahvittelimme/otimme välipalaa klo 14.45.

Eli muffinsseja, mutakakkua (ei kovin mutaisaa :D) ja pipareja.
 
Sen jälkeen menin parhaallekaverilleni ja olin siellä iltaan n. klo 19 asti. :) Ilalla oli tietty iltapala eli yogurttia ja leipää ja sitten vähän minttusuklaa-jäätelöä. :)))


 
Ja kävin nukkumaan n. 21.30-22.00. Eli valot pois!

 

Siinä sittten tämä MyDay ja paaljon kuulumisia toivottavasti tykkäsitte pitkästä postauksesta alun hyvillä kuvilla varustettuna! JA muistakaa rekisteröituä lukijoiksi. :) Huomenna sitten tallikaverini tulee kuvaamaan tuntiani joten toivottavasti saatte taas laadukkaita kuvia! ;):)

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus!<3 Söpöi noi nasu kuvat ja hyvää "vuosipäivää":)
    Tosi kiva myday ja kivaa kun oli kuvii kunnol<3
    Iida;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mieltä oli kiva ku oli paljon kuvia:)

      Poista