sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Saga; esteitä

Ullatuuus!!! Menin tosiaan lopun kevätkauden Sagalla. Mun piti hypätä pitkästä aikaa joten ajauduin Sagan kyytiin ja vitsi se meni kivasti.

Tultiin puomeja ympyrällä ja laukassa ja mulla oli tosi kotoisa ja varma fiilis selässä. Sitten tehtiin toisesta puomista ristikko ja tultiin sitä. Ekalla jäin jälkeen mutta muilla kerroilla meni huomattavasti paremmin. Sitten tultiin kaarteesta diagonaalille pystyä. Saga tuli siihen pari kertaa aika lähelle, joka ei nyt pikku esteillä haittaa mutta poni nosti  koipiaan sen verran, että jäin taas jälkeen. Tultiin vielä kerran ja saatiin hyvä hyppy ja lopeteltiin siihen. Saga pelasteli kuskia monissa tilanteissa, kun ite aina nyppäsin mutta jalat oli kiinni ja esteet pieniä niin poni hyppäsi!







 Ja päätettiin valkun kanssa, että siihen on hyvä vaihtaa sillä Heureka lähti talliltamme ja meninkin Sagalla koko kauden loppuun saakka mutta kävin myös Erkin selässä kerran ennen tätä tekemässä koulutyöskentelyä maaliskuun lopulla. Siitä lisää myöhemmin, pääsin myös ratsastamaan paria muuta hevosta joista ehkä lisää jos saan luvan julkaista materiaalia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti