maanantai 10. lokakuuta 2016

Pylly ylös ja moottori käyntiin!

Niin siis mun pylly ylös ja Sagalla moottori käyntiin. Postaus kolmen viikon takaa ja edellinen neljän. Ja viimeviikon valkasta ja tunnista sekä hoitsutunnista tulee postaukset. Sit on kiritty ne kiinni. Mutta väliäkös missä järjestyksessä ne on! Kuhan tulee...

On se kuulkaa kumma mikä siinä on, alkuverkoissa Saga oli niiiiin hyvä! En vaan käsitä! Taipui, kuunteli, liikkui ja polki. Alettiin tulemaan kahta puomia suoralla ja välissä käyntiin/seis. Saga oliravissa tosi hyvä ja laukassa oikeeseen kierrokseen jees. Vasempaan sain aina uralla pysäytettyä laukasta mutta tehtävällä tuli aina ravin kautta!






Laitettiin puomit ristikoiksi ja ei päästy ekalla yrittämällä edes yli! Tokalla päästiin ja tultiin useita toistoja, koska poni oli ihan pohkeen takana hypyt oli hassuja ja en osannut myödätä! Huoh. Kun yksi ongelma selätetty seuraava edessä. Olin joka kerta hypyssä jäljessä ja nyppäsin suusta. Otettiin vielä diakonaalilta pysty mukaanja se oi joka kerta ihan fine mutta vastalaukassa kaarre. 










Ei parhaimpia mutta ei huonompikaan kerta. Valmentajan sanoin "Liisa kaikki hyvin alkuverkoissa mutta esteillä tulee jo liian hyvin kiinni. Anna sille tilaa laukata, tunne rytmi, kädet eteen ja pylly kunnolla ylös ja poweria pitää yllä ulkopohje!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti