keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Jäykkä kun rautatanko

Menin siis taas Enkelillä, niin kuin olinkin jo uusintatunnin jälkeen toivonut. Enkeli oli alkuraveissa ihan jäätävän hidas ja ponimainen, joten mun piti etsiä siitä esiin ne hevosvaihteet. Jos joku ei vielä ole ymmärtänyt, niin Enkeli on pienhevonen eli esteilläkin se tulee aina hevosten askelmäärät. Tein paljon lisäyksiä ja siirtymisiä alkuverrytellessäni sitä.

Ilma oli tosi lämmin, niin työskenneltiin kevyesti ja annettiin hevosille taukoja ja yhdessä kulmassa oli vesiämpäri jonne pystyi käydä aina jossain välissä kokeilemassa, jos hevosella olisi jano. Eli vedensaanti treenatessakin kannattaa muistaa, nimittäin laukkojen jälkeisillä välikäynneillä Enkeli hörppäsi ihan kunnolla kylmää vettä.

Tehtiin avot pitkille sivuille, joissa toisella puolella valkku katsoi ja toisella puolella tehtiin itsenäisesti. Ja tultiin ensin käynnissä ja musta tuntu, että Enkeli hieman jännittyi aina siitä kun joku oli uran toisessa päädyssä seisomassa, joten itsenäisellä puolella se suoritti paljon paremmin. Tehtiin ravissa vielä kyseiseen kierrokseen eli oikeaan, jossa meni tosi hyvin!

Itsenäinen puoli

Ravissa meni ihan ok

Pidettiin kävely- ja juomatauko ja jatkettiin hommia vasempaan kierrokseen. Se meni todella huonosti ja Enkeli oli tosi jäykkä. Tuntui, kun olisi yrittänyt vääntää rautatankoa (tosin kyseisellä rautatangolla oli erittäin vahvat mielipiteet asioista). Mutta, kun saatiin lavat hallintaan ja takaosa, niin hommat sujui! Lopeteltiin tunti siihen ja hyvä fiilis jäi taas Enkelistä, on se vaan niin kiva vauva! <3
Vasenta avoa...?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti