tiistai 28. heinäkuuta 2015

Leiripostaus 3/5

Teen leiristä postaus sarjaa nyt viiden päivän ajan  ja kirjoitan tänne siis joka päivä yhden päivän jutut. Kyseessä on päiväleiri Keski-Suomessa, jolla olin viime vuonnakin.

KESKIVIIKKO 10.6.2015
Aamulla haettiin hevoset laitumelta ja ekan tunnin ratsun virkaa toimitti Promppu. Musta tamma, jonka kanssa mentiin pätkiä huomisen radasta eli kyseessä HeB 2010. Oli tuulista ja kouluaidatkin heilu ja kirjaimetkin kaatuili. Promppu oli spooky ja jännitti kauheasti toista päätyä ja meinas lähteä alta kun sinne mentiin. Ei muutenkaan ollut mun tyylinen, aika etupainoinen.
Sitten kun toinen tunti ratsasti, niin vikellettiin ja käynnissä mentiin maailmanympärysmatka, sekä mentiin polvilleen hevosen selkään ja nostettiin vastakkainen käsi ja jalka ilmaan. Käynnissä sai myös nousta seisomaan. Laukassa ja ravissa silmät kiinni ilman käsi ja sitten vielä tandemilla. :) 

Teoriassa käytiin näyttely- ja kantakirjausasioita läpi. 

Illalla mentiin maastoon ja mukaan tarttui Chanel. Ötököitä oli hirveästi ja Chanel yrittikin kaikin keinoin päästä niistä eroon. Laukkaakin otettiin pätkä, mutta valitettavasti yksi ratsastaja tippui. 
Käännyttiin ihan metikköön, jossa oli ihania marjapolkuja, juuria ym. Mentiin pellon reunaa, josta upeat maisemat alas laskeutuvaan metsään. Oli kyllä ihana ja rentouttava lenkki, vaikka välillä satoikin.

Sen jälkeen oli leirikaste. Elikkäs pintelit päähän, ja käveltiin sadettimen läpi ja käveltiin sadettimen läpi, kierittiin kentän hiekassa ja tehtävä rata. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti