perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kysymyspostaus!

 Ja Kyllä kaksi postausta päivässä! Olette saaneet kysyä multa viimeksi toukokuussa, jotenka saatte kysyä uudestaan koska siitä on niin kauan aikaa ja hukutin vastausvideot ja nyt ei ole moviemakeria koska ei ole konetta jolla se nyt kunnolla pelittää, niin saatte tähänkin vastaukset videolla mutta en leikkaa enkä muokkaa vaan menee suoraan youtubeen jotenkas! Nyt kysymykdiä tulemaan! 
Kysymyksiä voi tulla Kobbista, ihan mun ratsastuksesta, kestä tahansa hevosesta, tästä kesästä, suosikki ratsastajasta, laulajasta tai lajista jos ratsastusta ei lasketa.

Onko kellään vinkkiä, kun Blogger ei suostu näyttämään uutta välilehteä, kun on etusivu, Liisa ja Netta, niin en saa UKK -sivua näkymään vaikka olen "julkaissut" sen..?

2 kommenttia:

  1. Sun pitää ehkä näkyviin sieltä "ulkoasu" ja sit "sivut". En oo ihan varma kun siitä on niin kauan kun oon ite mitään uutta välilehteä tehnyt, mutta käy koittamassa :)

    VastaaPoista
  2. Pakko kysyä nämä uudelleen, koska odotin edellisessä kysymyspostauksessa vastauksia ;-D Vaikka tämä on ratsastusblogi, haluisin kysellä hieman muustakin vaihteen vuoksi. Toivottavasti ei haittaa :-)

    Nykyään puhutaan paljon, miten kouluissa on liian huono kuri, eikä oppilailta vaadita juuri mitään. Oletko sinä sitä mieltä, että tiukempi kuri ja järjestys lisäisi oppilaiden opiskeluintoa ja saisi aikaan parempia tuloksia?

    Jääkö sinulle koulunkäynnin ohella tarpeeksi vapaa-aikaa? Ehditkö nähdä kavereita, jos ehdit, niin kuinka usein? Vaikuttaako esimerkiksi kokeet vapaa-aikaasi niin, ettet pysty menemään ratsastustunnillesi (ja sen sijaan jäät kotiin lukemaan)?

    Suomen kansan kielitaito on laskenut huimasti, ja muun muassa ns. pakkoruotsin opiskelusta puhutaan paljon. Monet haluisivat lopettaa ruotsin pakollisen opiskelun kokonaan. Mikä on asenteesi pakkoruotsia vastaan? Haluaisitko ruotsin kielen valinnaiseksi, vai oletko sen opiskelun kanssa sinut?
    Onko kielten opiskelu nykypäivänä ylipäätänsä tärkeää mielestäsi?

    Kielistä puheen ollen, kuinka paljon katselet tekstisi rakenteita ja oikeinkirjoitusta? Päteekö sinun mielestä blogeissa samat oikeinkirjoitussäännöt kuin koulutehtävissä, vai saako bloggaaja kirjoittaa puhekieltä ja tehdä pilkkuvirheitä jne.? Häiritseekö itseäsi, jos kirjoitetaan väärin / pilkkuvirheillä / ilman kappalejakoja / puhekielellä / muuten vain epäsujuvaa tekstiä?

    Jotkut väittävät, ettei todistuksen keskiarvolla ole mitään väliä. Onko sillä sinun mielestäsi? Suhtaudutko koulunkäyntiin vakavasti, vai laiminlyötkö sen?


    Ja vielä viimeinen kysymys, joka varsinkin jakaa ihmisten mielipiteet. Onko älypuhelimista enemmän haittaa vai hyötyä? On todettu, että altistumme joka päivä älypuhelimien säteilylle, joka saattaa liioissa määrin vahingoittaa meitä. Näetkö älypuhelimet uhkana, joka tuhoaa ihmiskunnan - vai kehityskeinona ("pelastajana"), joka kehittää yhteiskuntamme kokonaan huipputeknologiseksi hyvinvointiyhteiskunnaksi?

    VastaaPoista